Portada > Notícies > HUGO RUZ I LARA LUCAS CAMPIONS AL CIRCUIT DE CANOVELLES

HUGO RUZ I LARA LUCAS CAMPIONS AL CIRCUIT DE CANOVELLES

13/05/2022

El pavelló municipal del Tagament de Cnaovelles va ser la seu de la setena prova del circuit català els dies 7 i 8 de maig de 2022. Un total de 196 jugadors d'arreu de tota Catalunya es van donar cita en aquesta prova. A la categoria Absolut A es van imposar Hugo Ruz (Granollers) i Lara Lucas (Granollers) als individuals. Marc Gallardo (Granollers) i Adrian Valenzuela (Granollers) van vèncer els dobles masculins i als dobles femenins van vèncer Lara Lucas (Granollers) i Marian Solano (Osca). Als dobles mixtos es tornaven a proclamar vencedors, Marc Gallardo (Granollers) i Lara Lucas (Granollers).

Aquests van se els vencedors i finalistes de totes les categories: