Portada > Notícies > JOAN MONROY I CARLOS PIRIS ES PROCLAMEN CAMPIONS D'ESPANYA ABSOLUTS

JOAN MONROY I CARLOS PIRIS ES PROCLAMEN CAMPIONS D'ESPANYA ABSOLUTS

09/05/2022

Del 6 al 8 de maig es va disputar a Madrid el Campionat d'Espanya Absolut 2022 on els esportistes catalans Joan Monroy i Carlos Piris es van proclamar campions d'Espanya a la modalitat de Dobles Masculí. A més, Carlos Piris va obtenir la medalla de bronze en Individual Masculí.

Després d'un intens cap de setmana de competició, els dos joves granollerins es van proclamar campions nacionals en Dobles Masculí. Monroy i Piris partien com a segons caps de sèrie de la competició i a la segona ronda van superar Alejandro Pérez i Lucas Torre (CB IES La Orden i CB Granada) per 21-15 i 21-11. A quarts de final, van vèncer Enrique Navarro i Alvaro Moral (CB Ciudad de Villalba i CB Caser Clear Madrid). Ja a les semifinals, van superar als actuals campions d'Espanya, els germans Pablo Abian i Javier Abian (CB IES La Orden i Ibiza BC) per 21-12 i 21-16. A la gran final, es van enfrontar contra Ernesto Baschwitz i Alvaro Leal (CB Ciudad de Villalba i CB Oviedo) per 9-21, 21-15 i 21-12 convertint-se en els primers catalans en proclamar-se campions en Dobles Masculí a la categoria Absoluta.

Cal destacar també, l'actuació de Carlos Piris a l'individual Masculí on no només va obtenir la medalla de bronze sino que va posar contra les cordes al mateix Pablo Abian (13 cops campió d'Espanya) caient per un ajustat 21-17, 19-21 i 11-21. 

Marta González, va obtenir també una meritòria 5ena posició en Individual Femení, caient a quarts de final contra Nikol Carulla (CB A Estrada) per 11-21 i 17-21.

Podeu consultar tots els resultats de la competició aquí.