Portada > Notícies > FZ FORZA STOCKHOLM JUNIOR 2022

FZ FORZA STOCKHOLM JUNIOR 2022

03/05/2022

Del 29 d'abril a l'1 de maig es va disputar a la localitat sueca de Täby (Estocolm) el FZ FORZA Stockholm Junior 2022, que va comptar amb la participació dels catalans Marta González, Hugo Ruz i Jofre Comella.

La competició, de categoria Junior va ser de gran nivell, on els esportistes d'indonesia van ser els grans dominadors, copant els podis de totes les cateogries exceptuant l'individual femení (or per la India i plata per Espanya, de la mà de la gallega Lucía Rodríguez).

Per part dels catalans, destacar l'actuació al dobles Mixtes per part d'Hugo Ruz i Marta González, que van superar a la primera ronda a Elliot Grahn i Thea Roslin (Suècia) per 21-19 i 21-18 i a la segona ronda a Domas Paksys i Vilte Paulauskaite (Lituania) per 21-13 i 21-10. A vuitens de final, van caure contra els actuals sotscampions nacionals Rodrigo Sanjurjo i Nikol Carulla per un ajustat 22-20, 5-21 i 16-21. 

Marta González, també va superar la primera ronda de l'individual femení contra Emma Nielsen (Suècia) per 22-20 i 21-16; i va caure a segona ronda contra Saffron Morris (Gales) 9-21 i 17-21.

A l'individual masculí, Hugo Ruz i Jofre Comella van caure a la primera ronda en partits ajustats a 3 sets.

Podeu consultar tots els resultats aquí.