Portada > Notícies > TREMP ACULL LA 6A PROVA DEL CIRCUIT CATALÀ

TREMP ACULL LA 6A PROVA DEL CIRCUIT CATALÀ

02/05/2022

El pavelló del Juncar de Tremp ha estat la seu de la 6a jornada del Circuit Català. Més d'una cinquantena jugadors de Catalunya, Aragó i Balears ses van donar cita el passat dissabte 30 d'abril de 2022. Destacar les victòries al TTR Sènior d'Eduardo Marco (Binèfar) a l'individual masculí A1-A2 i Christian Vidstein (Terrassa) a l'individual masculí B1-B2 i Carlos Rodrigo (Tremp) a l'individual masculí C1-C2. Els dobles masculins els guanyadors van ser Marc Vicens (Platja d'Aro) i Juan Carlos Vinagre (Platja d'Aro) a la categoria A1-A2 i a la categoria B1-B2 va ser per Rafel Abrines (Palma) i Eduardo Marco (Binèfar). Els dobles mixtos A1-A2 els guanyadors van ser Christian Vidstein (Terrassa) i Anna Borràs (Terrassa), que repetia el triomf a l'individual femení.