Portada > Notícies > MEDALLA D'OR PER JOFRE COMELLA AL TOP MASTER SUB15 I SUB19 DE MEDINA DEL CAMPO

MEDALLA D'OR PER JOFRE COMELLA AL TOP MASTER SUB15 I SUB19 DE MEDINA DEL CAMPO

26/04/2022

Els dies 23 i 24 d'abril es va disputar el Top Master Sub15 i Sub19 de Medina del Campo (Valladolid) on el jugador català Jofre Comella (Granollers) es va imposar a la modalitat de Dobles Masculí amb el seu company Marcos García (Oviedo)

La parella formada per Comella i Garcia, va accedir a la final de la competició liderant el grup A vencent un partit per incomparescència i un altre per 21-11 i 21-13 contra Mario Hernández i Marco Terhi (Tordesillas i Eresma). Ja a la final van superar Christian Arias i Martin Mosquera (Arjonilla i Huelva) per 21-12 i 21-13 demostrant que son una de les parelles junior més en forma del panorama nacional.

També destacar les actuacions de Noelia López (Granollers), que va aconseguir el pas a la fase final de quadre Individual Femení sub15 on va caure de forma molt ajustada als quarts de final contra Sara del Castillo (San Amaro) per 18-21 i 19-21; i Joan Callau, que també va accedir als quarts de final del Dobles Masculí sub15 fent parella amb Simón Moraz (Alfajarín) on van caure per 12-21 i 12-21 contra Miguel Payá i Mateo Fernández (El Campello).

A la competició també va participar Glòria Rodríguez (Granollers).

Podeu consultar tots els resultats de la competició aquí.