Portada > Notícies > NOMBROSA PARTICIPACIÓ CATALANA AL CAMPIONAT D'ESPANYA "SE BUSCA CAMPEÓN"

NOMBROSA PARTICIPACIÓ CATALANA AL CAMPIONAT D'ESPANYA "SE BUSCA CAMPEÓN"

13/12/2021

De l'11 al 13 de desembre es va disputar a Santa Eulàlia des Riu (Eivissa) el Campionat d'Espanya "Se Busca Campeón" 2021, que va reunir les millors raquetes nacionals de la categoria sub13. Van prendre part de la competició, 5 jugadors de l'Associació Granollers Esportiva i 3 jugadors del Club INEF Lleida. Els resultats més destacats van venir de la mà de Noelia López, amb els quarts de final a l'Individual Femení, i de la parella Noelia López i Glòria Rodríguez on també van sumar uns quarts de final al Dobles Femení.

A la modalitat d'Individual Femení, les jugadores Noelia López (Granollers), Mariona Ying Muñoz (Granollers) i Glòria Rodríguez (Granollers) van superar la fase de grups i van accedir al quadre final. La jugadora Laia Pla (INEF Lleida) no va poder superar la fase de grups tot i quedar segona classificada del seu grup. Ja al quadre final, a la ronda de vuitens de final, Glòria Rodríguez va caure contra la cap de sèrie número 3 de la competició (i posterior semifinalista) Sara del Castillo (CB San Amaro) per 9-21, 24-22 i 11-21, per altra banda, les jguadores de Granollers Noelia López i Mariona Ying Muñoz es van enfrontar una contra l'altre, amb victròria per López 21-13 i 21-13. Als quarts de final, Noelia López va caure contra la cap de sèrie numero 1 de la competició, Irene Gárate (CB Valonsadero) per 12-21, 27-25 i 18-21, acariciant d'aquesta manera les medalles.

A l'individual Masculí, els jugadors Erik Castañeda i Ivan Rubio (INEF Lleida) i Nil Leiva (Granollers) no van poder superar la fase de grups, mentre que Magno Salas es va imposar al grup 14. Ja a vuitens de final, no va poder superar Dario Miguez (CB A Estrada), caient per 18-21 i 17-21. 

Al Dobles Femení, Noelia López i Glòria Rodríguez (Granollers), van superar la fase de grups accedint als quarts de final on van caure contra la parella número 1 i posteriro vencedora de la competició, Blanca Cantón i Patricia Peña (CB Belmecher i CB Burgos) per 8-21 i 8-21.

A la modalitat de dobles Masculí, lMagno Salas i Nil Leiva (Granollers) va caure eliminada a la fase de grups, mentre que Erik Castañeda i Iván Rubio (INEF Lleida) van superar la fase de grups i van accedir al quadre final, on van caure a vuitens de final contra Miguel Montaner i Oliver Palberg (Colegio La Purisima i CB Es Vedrà) per un ajustat 11-21, 21-19 i 17-21.

Podeu consultar tots els resultats aquí.