Portada > Notícies > GRANOLLERS PROCLAMA ALS CAMPIONS D’ESPANYA SUB17 DE L’ANY 2021

GRANOLLERS PROCLAMA ALS CAMPIONS D’ESPANYA SUB17 DE L’ANY 2021

14/11/2021

El Pavelló Congost de Granollers ha estat durant els dies 12, 13 y 14 de novembre, seu de Campionat d’Espanya sub17 2021 on s’han citat més de 140 jugadors i en el que les millors raquetes nacionals de la categoria han lluitat pels títols de Campió d’Espanya 2021 de cada una de les modalitats en joc. Destacar l'actuació del jugador català Jofre Comella que ha obtingut la medalla de plata al Dobles Masculí amb el seu company Marcos Garcia (Oviedo).

A modalitat d'Individual femení, el triomf ha estat per a Nikol Carulla (CB A Estrada) que ha vençut a la final a Cristina Teruel (CB Huelva) per 21-12 i 21-16. Les medalles de bronze han estat per a Inés Costero (CB Alicante) i Mariela Vázquez (AD Cura Mora).

Al dobles femení, la medalla d'or ha estat per a la parella formada per Carmen Jiménez i Paula Llavero (CB Pitius i Ibiza BC) que han superat en un ajustat partit a María González i Mariela Vázquez (AD Cura Mora) a la final per 21-17, 21-23 i 21-13. Han aconseguit arribar a semifinals, Sofia Álvarez i Elena Payá (CB As Neves i CB El Campello) i Olaya García i Jana Villanueva (CB Oviedo).

A l'individual Masculí, Daniel Franco (CB Granada) ha estat el vencedor superant en la final a Marc Martín (Ibiza BC) per 21-14 i 21-17. Han completat el tercer graó del podi Álvaro Morán (CB IES L'Ordre) i Basilio Porto (CB As Neves)

A la modalitat de Dobles Mixt, la parella formada per Rodrigo Sanjurjo i Nikol Carulla (CB A Estrada) s'ha emportat la medalla d'or superant a la final als eivissencs Joan Guasch i Carmen Jiménez (CB Es Vedrà i CB Pitius) per 21-13 i 21-11. Amb aquest triomf Nikol Carulla ha aconseguit el doblet de la categoria. Semifinalistes i medalla de bronze han estat les parelles formades per Daniel Franco i Elena Payá (CB Granada i CB El Campello) i Adolfo López i Olaya García (CB Oviedo)

L'última final de la jornada ha estat el dobles masculí on Jesús de Burgos i Adolfo López (CB Oviedo) han superat al jugador local Jofre Comella i al seu company Marcos García (AE Granollers i CB Oviedo) per 21-17 i 21-19. S'han emportat la medalla de bronze els balears Marc Martin i Iago Martínez (Ibiza BC i CB Cide) i els andalusos Álvaro Morán, Christian Arias (CB IES L'Ordre i CB Arjonilla)

 

Aquest Campionat d’Espanya ha estat organitzat per la Federació Catalana de Bàdminton i l’Associació Granollers Esportiva juntament amb la Federació Espanyola de Bàdminton i ha comptat amb la col·laboració del Ajuntament de Granollers, la Generalitat de Catalunya, la Va unir de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), el Consejo Superior de Deportes (CSD), i el patrocini de Babolat per part de la Federació Catalana de Bàdminton i Iberdrola, Toyota, Loterias y apuestas del estado y Yonex com a patrocinadors principals de la Federació Espanyola de Bàdminton.