Portada > Notícies > CANOVELLES S'OMPLE PER LA 17A PROVA DEL CIRCUIT CATALÀ

CANOVELLES S'OMPLE PER LA 17A PROVA DEL CIRCUIT CATALÀ

08/11/2021

Una multitudinària participació de jugadors va caracteritzar la 17a prova del circuit català de Canovelles que es va disputar el diumenge 7 de novembre de 2021. Més de 182 jugadors es van donar cita al Pavelló del Tagamanent de Canovelles, que s'estrenava unes setmanes enrere. A la categoria TTR Absolut es van imposar Mihir Palande (Bellaterra) i Marta González (Granollers) als individuals. Marta González repetia triomf amb Marc Gallardo (Granollers) als dobles mixtos, que també repetia el triomf als dobles masculins amb Carlos Olivar (Granollers). Teresa Barbera (La Garriga) i Georgina Montes (La Garriga) van vèncer el dobles femení.

Aquests van se els vencedors i finalistes de totes les categories i modalitats disputades al llarg del cap de setmana: