Portada > Notícies > IVÁN VALENZUELA I MARTA GONZÁLEZ CAMPIONS DE LA SETZENA PROVA A GRANOLLERS

IVÁN VALENZUELA I MARTA GONZÁLEZ CAMPIONS DE LA SETZENA PROVA A GRANOLLERS

25/10/2021

Prop de 180 jugadors es van citar el passat cap de setmana per la setzena prova del circuit català. La prova es va disputar el dissabte 23 i diumenge 24 d'octubre de 2021 al pavelló del Congost de Granollers. A la categoria TTR Absolut es van imposar Iván Valenzuela (Granollers) i Marta González (Granollers) als individuals. Marta González repetia triomf amb Marc Gallardo (Granollers) als dobles mixtos. Lara Lucas (Granollers) i Blanca Lucas (Granollers) van vèncer el dobles femení i Bernat Amaya (Granollers) i Jofre Comella (Granollers) van vèncer els dobles masculins.

Aquests van se els vencedors i finalistes de totes les categories i modalitats disputades al llarg del cap de setmana: