Portada > Notícies > HUGO RUZ I MARINA SOLANO VENCEDORS AL VENDRELL

HUGO RUZ I MARINA SOLANO VENCEDORS AL VENDRELL

14/10/2021

El passat 9 d'octubre El Vendrell acollia la 15a prova del circuit català al Pavelló de Santa Maria del Mar de Coma-ruga. La competició va reunir prop de 100 jugadors d'arreu de tota Catalunya i Aragó. A la categoria "A", TTR Absolut, es van proclamar campions dels individuals Hugo Ruz (Granollers) i Marina Solano (Osca). Marina Solano repetia triomf als dobles mixtos amb Carlos Olivar (Granollers), que també es va imposar amb la seva parella Guillem Aviles (CB Catalunya) als dobles masculins. Als dobles femenins la parella campiona va ser la formada per Daniela Calvete i Aina Urgell (Bellaterra).

Aquests van se els vencedors i finalistes de totes les categories i modalitats disputades al llarg del cap de setmana: