Portada > Notícies > CARLOS PIRIS I JOAN MONRAY CAMPIONS AL MÀSTER ABSOLUT I S-11 DE GRANOLLERS

CARLOS PIRIS I JOAN MONRAY CAMPIONS AL MÀSTER ABSOLUT I S-11 DE GRANOLLERS

06/10/2021

El passat 2 i 3 d'octubre de 2021 es va disputar el Màster Absolut i s-11 al Pavelló del Congost de Granollers. La competició va reunir fins a 80 jugadors de gran nivell de tota Espanya. La parella catalana del club de Granollers Carlos Piris i Joan Monroy van vèncer el dobles masculí a la categoria absoluta on van deixar perdre el seu primer set de la competició a la final. A la categoria sub-11 Magno Salas del Granollers va ser el gran protagonista de la categoria mostrant un gran nivell i vencent en la seva final a Nil Leiva també de Granollers.

En el quadre individual femení l'or va ser per Ana Ramírez d'Alacant, que en la final va vèncer Nerea Ivorra de Beneixama (21-18 i 21-17). Pablo Abián es va adjudicar el títol després de vèncer a Manuel Vázquez en la final de l'individual masculí (21-15 i 21-17). Al quadre dels dobles masculins els jugadors de Granollers Joan Monroy i Carlos Piris, parella que s'entrena en el CAR de Madrid, va remuntar a la parella José Molares de A Estrada i Manuel Vázquez de Pitius en tres disputats sets (19-21, 21-13 i 21-18). El dobles femení, Nerea Ivorra i Claudia Leal de Valencia van derrotar amb solvència a Silvia Ferrandis i Llucia Vázquez (21-10 i 21-10). Claudia Leal va repetir podi en els dobles mixt, aquesta vegada al costat de Jaume Pérez també de Valencia.

La pedrera del bàdminton Granollers va demostrar estar a un gran nivell nacional, on Magno Salas es va emportar l'individual i els dobles, va superar en la final individual a Nil Leiva (15-11 i 15-7). Els dos jugadors granollerins Magno Salas i Nil Leiva s'emportaven els dobles masculins.
Marta Iglesias d'Es Vedrà es va emportar els títols d'individual i els dobles femenins amb Elba Ribas d'Ibiza. El quadre mixt la parella granollerina composta per Adrià Llíria i Berta Abarca van imposar-se (21-5, 13-21 i 10-21) a Elba Ribas i Tomás Coll.