Portada > Notícies > ADRIÁN VALENZUELA I CRISTINA ROIG VENCEDORS AL CIRCUIT DE VILANOVA DEL VALLÈS

ADRIÁN VALENZUELA I CRISTINA ROIG VENCEDORS AL CIRCUIT DE VILANOVA DEL VALLÈS

28/09/2021

El passat diumenge 26 de setembre Vilanova del Vallès va acollir la 14a prova del Circuit Català. Un total de 109 jugadors es van citar al pavelló municipal de Vilanova del Vallès, on les categories dels joves van ser puntuables pel rànquing nacional. A la categoria A, Adrián Valenzuela (Granollers) va vèncer a l'individual masculí i repetia el triomf als dobles mixtos amb la seva parella Berta Gascón (Granollers). A l'individual femení el triomf va ser per Cristina Roig (INEF Lleida). Als dobles femenins la victòria va ser per la parella composta per Sara Castro i Sheila Domínguez (El Vendrell).

Aquests van se els vencedors i finalistes de totes les categories i modalitats disputades al llarg del cap de setmana: