Portada > Notícies > EL VENDRELL CORONA ELS CAMPIONS S-17, S-11, SÈNIOR I SPECIALBÀDMINTON

EL VENDRELL CORONA ELS CAMPIONS S-17, S-11, SÈNIOR I SPECIALBÀDMINTON

21/09/2021

El pavelló de Santa Maria del Mar de Coma-ruga va ser el passat diumenge 19 de setembre la seu del Campionat de Catalunya sub 17, sub 11, sènior i specialbàdminton. Els millors jugadors de tota Catalunya d'aquestes categories es van reunir a la capital del Baix Penedès per proclamar els campions autonòmics. A la categoria sub-17 el protagonista de la jornada va ser el jugador del Granollers Jofre Comella que va guanyar l'individual i els dobles masculins amb la seva parella Víctor Cañadas també del Granollers. L'individual femení va ser per Aroha Casanova de Viladecans i els dobles femenins per Georgina Montes del CESIB La Garriga i Carolina Dos Santos de Viladecans. Els vencedors als dobles mixtos sub 17 van ser la parella formada per Ariadna Porras de Canovelles i Marc Duran de Granollers. A la categoria sub 11 el gran destacat va ser Magno Salas de Granollers que es va proclamar campió a l'individual i als dobles masculins amb Nil Leiva de Granollers. Berta Abarca de Granollers va ser la vencedora al quadre femení i als dobles mixtos amb la seva parella Pau Amaya del Granollers. A la categoria sènior els vencedors més destacats van ser Daniel Garcia del Granollers que guanyava la seva categoria A1-A2 i els dobles mixtos A1-B1 amb la seva parella Gisela Solande del Granollers. Teresa Barberà del CESIB de La Garriga va ser una de les jugadores destacades sent campiona a l'individual femení A1-B1 i dobles femení A1-C1 amb Elena Barberà jugadora independent que també va guanyar l'individual femení C1-C2. Christian Vidstein de Terrassa es va proclamar campió a l'indiviudal masculí B1-B2 i Abel Hernandez i Alfons Beltran de Bellaterra es van proclamar campions als dobles masculins A2-B2. També destacar les victòries de Carlos Rodrigo de Tremp a l'individual masculí C1-D i dobles masculí C1-C2 amb la seva parella Toni Cadafalch del Corredor. Els vencedors del specialbàdminton van ser Ariadna Garcia de Granollers i Carlos Blanco de Canovelles.