Portada > Notícies > CONCENTRACIÓ NACIONAL "SBC"

CONCENTRACIÓ NACIONAL "SBC"

20/09/2021

Del 14 al 17 de setembre es va dur a terme la XVII Concentració Nacional "Se Busca Campeón" a Madrid. On van prendre part les joves esportistes catalanes Noelia López, Mariona Ying Muñoz i Núria Serra. Juntament amb els tècnics de la Federació Catalana Pau Puig i Bernat Amaya.

A la concentració van participar 24 esportistes nascuts entre els anys 2010 i 2008, seleccionats pel comité d'experts de la Federació Espanyola Fernando Rivas, entrenador del CARD de Madrid; Arturo Ruiz, director tècnic de la Federació Espanyola; Ernesto Garcia, responsable de seleccions nacionals i Francisco José Casermeiro, coordinador nacional del programa "SBC".

L'activitat es va desenvolupar a les instal·lacions esportives del CARD de Madrid on els esportistes van poder gaudir de sessions dirigides per Fernando Rivas, i els tècnics participants a l'activitat. I també van poder conèixer i veure de primera mà a tots els esportistes d'alt nivell que actualment entrenen a les instal·lacions del CARD.