Portada > Notícies > IVÁN VALENZUELA I MARTA GONZÁLEZ CAMPIONS DEL TTR A GRANOLLERS

IVÁN VALENZUELA I MARTA GONZÁLEZ CAMPIONS DEL TTR A GRANOLLERS

13/09/2021

Més de 120 jugadors es van citar el passat cap de setmana per disputar la tretzena prova del Circuit Català a Granollers. La prova es va disputar el dissabte 11 i el diumenge 12 de setembre de 2021 al pavelló del Congost de Granollers. A la categoria TTR Absolut es van imposar Iván Valenzuela (Granollers) i Marta González (Granollers) als individuals. Cristina Roig (INEF Lleida) i Marina Solano (Osca) van vèncer el dobles femení, Marc Gallardo (Granollers) i Hugo Ruz (Granollers) van vèncer els dobles masculins i el triomf als dobles mixtos va ser per Marc Cardona (Portmany) i Laia Oset (Pitius).

Aquests van se els vencedors i finalistes de totes les categories i modalitats disputades al llarg del cap de setmana: