Portada > Notícies > LLIÇÀ DE VALL ACULL LA 12A PROVA DEL CIRCUIT CATALÀ

LLIÇÀ DE VALL ACULL LA 12A PROVA DEL CIRCUIT CATALÀ

10/09/2021

Lliçà de Vall va organitzar la 12a prova del circuit català el passat 4 i 5 de setembre de 2021 al Pavelló Gimnàs Municipal. Aquesta competició era la primera després de l'aturada estival. La competició va reunir jugadors de tota Catalunya amb una participació de 80 jugadors. A la categoria TTR Absolut individual masculí es va imposar Carlos Olivar (Granollers). Carlos Olivar va repetir triomf als dobles masculins amb Marc Gallardo (Granollers). A la categoria TTR Sènior es va imposar Teresa Barbera (CESIB La Garriga) a l'Individual, també repetia triomf als dobles femenins amb Elena Barbera (Independent). Als dobles mixtos els vencedors van ser Daniel Garcia i Gisela Solande (Granollers).

Aquests van se els vencedors i finalistes de totes les categories i modalitats disputades al llarg del cap de setmana: