Portada > Notícies > 3 MEDALLES D'OR I 2 BRONZES PELS ESPORTISTES CATALANS AL MÀSTER SUB15 I SUB19 D'ALFAJARÍN

3 MEDALLES D'OR I 2 BRONZES PELS ESPORTISTES CATALANS AL MÀSTER SUB15 I SUB19 D'ALFAJARÍN

06/09/2021

Els dies 4 i 5 de setembre es va disputar una nova edició del Màster sub15 i Sub19 d'Alfajarín (Saragossa) on els esportistes catalans van destacar amb grans resultats. Marta González (Granollers) es va fer amb un doblet amb dues grans victòries a l'Individual Femení sub19 i Dobles Femení sub19. La parella formada per Iván Valenzuela i Sergi Alcalà també es van emportar la victòria al Dobles Masculí sub19.

Marta González, es va fer amb la medalla d'or del dobles femení fent parella amb Amaia Torralba (CB Belmecher) superant a la final a Sonia Martínez i Laura Pedrajas (CB Paracuellos-CB Arroyo Tejada) per 21-19 i 21-13.

A l'individual femení, Marta González va superar a la seva companya de dobles Amaia Torralba a la final per un ajustat 21-13, 18-21 i 21-18.

Iván Valenzuela i Sergi Alcalà, van superar a les semifinals als madrilenys Alejandro Baschwitz i Fabián Gutierrez (CB Paracuellos-CB Arroyo Tejada) per 17-21, 21-16 i 21-15 i no van arribar a disputar la final per la retirada de Marco Fernández (CB Paracuellos) que feia parella amb Álvaro Moral (Caser Clear Madrid).

A més de les 3 victòries, Jofre Comella (Granollers) va sumar un bronze al dobles masculí sub19, fent parella amb Marcos García (CB Oviedo) caient a les semifinals contra Marco Ferández i Álvaro Moral per 21-19, 12-21 i 18-21. I al Dobles Mixte sub15, la parella formada per Pol Pla i Lídia Pérez (INEF Lleida) també van sumar un bronze, caient a les semifinals contra Lía Illán i Pablo Alfaya (CB CIES - CER Vigo) per 5-21 i 15-21.

Podeu consultar tots els resultats de la competició aquí.