Portada > Notícies > ABEL HERNÁNDEZ I MARTA GONZÁLEZ VENCEDORS A BLANES

ABEL HERNÁNDEZ I MARTA GONZÁLEZ VENCEDORS A BLANES

05/07/2021

El passat 3 de juliol es va celebrar a la ciutat esportiva de blanes l'última prova del circuit català abans de la parada estival. Aquesta prova corresponia a l'11a de la temporada i va reunir més de 100 jugadors. Aquesta prova va permetre l'accés d'acompanyants a la instal·lació, per primer cop d'ençà que va arribar la pandèmia de la COVID-19. El Club Bàdminton Blanes va respondre de deu davant aquest nou repte i es van poder complir i garantir totes les mesures establertes per la prevenció i propagació de la COVID-19. A la categoria TTR Absolut es van imposar Abel Hernández (Bellaterra) i Marta González (Granollers) als individuals. Als dobles masculins el triomf va ser per Sergi Alcalà i Ivan Valenzuela (Granollers) i als dobles mixtos el triomf va ser per Abel Hernández i Elena Olmos (Bellaterra).

Aquests van ser els vencedors i finalistes de totes les categories i modalitats disputades: