Portada > Notícies > BELLATERRA CAMPIÓ DE LA LLIGA CATALANA DE CLUBS 2020-2021

BELLATERRA CAMPIÓ DE LA LLIGA CATALANA DE CLUBS 2020-2021

18/01/2021

L’equip de Bellaterra revalida el títol una temporada més desprès de vèncer a la final al club de Guatizalema Huesca B per un contundent 6-1. Els vallesans que ja es presentaven com a clars favorits per tornat a guanyar la lliga han demostrat en totes les jornades la seva superioritat davant tots els rivals als que s’han enfrontat.

En aquesta última jornada en la que es jugaven les semifinals i finals de la fase final de la Lliga, els de Bellaterra van superar a les semifinals al Subordan Huesca E per un clar 7-0, per l’altre banda del quadre, l'equip de Guatizalema Huesca B guanyava per un ajustat 4-3 al Granollers B. Els granollerins arribaven amb moltes baixes i perdien l’oportunitat de jugar un altre final de lliga i enfrontar-se contra el equip de Bellaterra. Els millors classificats de la lliga tindran l’oportunitat de jugar la Fase d’Ascens a la Primera Nacional.

Veure tots els resultats

 

  Cuartos de Final  Semi-finales    Finales   Vencedor     
           
 BELLATERRA       
      BELLATERRA     
 CANOVELLES   7-0     
        BELLATERRA   
 GRANOLLERS D     7-0   
      SUBORDAN HUESCA E     
 SUBORDAN HUESCA E   5-2     
          BELLATERRA 
 GUATIZALEMA HUESCA B      6-1
      GUATIZALEMA HUESCA B     
 GRANOLLERS C   7-0     
        GUATIZALEMA HUESCA B   
 MASCÚN HUESCA D     4-3   
      GRANOLLERS B     
 GRANOLLERS B   4-3