Portada > Notícies

Notícies

 1. 19/03/2019
  Prop de 130 jugadors es van desplaçar a la localitat vallesana. Aquest circuit, disputat els dies 16 i 17 de març va ser TTR (puntuable pel rànquing nacional) a totes les modalitats de les categories sènior i inferiors.
 2. 19/03/2019
  El jugador de l'Associació Granollers Esportiva va brillar el passat cap de setmana a la localitat de Navarra amb dues medalles d'or, una al Dobles Masculí amb el seu company Bernat Amaya (Granollers) i l'altre al dobles Mixtes amb Haideé Ojeda (Recreativo IES La Orden)
 3. 12/03/2019
  El diumenge 10 de març es va disputar al Pavelló Esportiu de l'INEF de Lleida el Campionat de Catalunya sub9, sub13 i sub19. Un campionat de Catalunya que va repartir els primer títols autonòmics de la temporada marcats per la heterogeneïtat dels seus vencedors.
 4. 11/03/2019
  Un any més, la Federació Catalana ha format part del programa promocional de la Jornada de l'Esport Femení que s'organitza anualment a la Ciutat de Girona.
 5. 05/03/2019
  El jove jugador català ha estat seleccionat per participar amb la Selecció Nacional al prestigiós torneig junior VICTOR JOT que es disputa a Edegem (Bèlgica) del 20 al 22 d'abril.
 6. 05/03/2019
  Prop de 140 jugadors es van reunir durant el cap de setmana al Pavelló Congost de Granollers per disputar una nova prova del Circuit Català. A la categoria "A", els vencedors van ser Akis Leo Thomas (Bellaterra) en Individual Masculí i Dobles Masculí fent parella amb Sachin Nataraj (Bellaterra) i Anna Borràs-Christian Vidstein (Terrassa) al Dobles Mixtes. Les categories de sub11 a sub17 van ser a més TTR (Puntuable pel rànquing nacional).
 7. 05/03/2019
  Durant la passada setmana els dos jugadors catalans van participar amb l'equip nacional júnior al YONEX Dutch Junior 2019 (Haarlem, Holanda).
 8. 05/03/2019
  Mogut cap de setmana de competició nacional. A Arjonilla, es va disputar un Màster sub13 i sub17 amb destacada actuació de Comella que es va penjar la medalla d'or tant a l'individual masculí com al dobles mixtes fent parella amb Laura Anglada (Menorca). Per altra banda a Medina del Campo es va disputar un Màster Absolut i Mini-bàdminton on Marc Gallardo tot i sofrir unes molèsties a l'avantbraç va obtenir el bronze al Dobles Mixtes amb Haideé Ojeda (IES La Orden).
 9. 25/02/2019
  La segona edició del Barcelona Spain Masters ha celebrat les finals amb domini exclusiu de Dinamarca en els individuals, i parcialment de Corea en els dobles. A excepció del dobles femení, la resta d'encontres s'han desenvolupat en dos sets. El públic ha omplert el pavelló CEM Olímpics Vall d'Hebron per a corejar les millors raquetes del món de bàdminton a Barcelona.
 10. 23/02/2019
  Ple de victòries per a Dinamarca en la modalitat individual en les semifinals del Barcelona Spain Masters 2019, que s'han celebrat durant el dissabte 23 en el CEM Olímpics Vall d’Hebron. Dinamarca ha aconseguit portar-se les quatre semifinals davant la Xina en encontres a tres sets, i es repartiran en exclusiva el triomf en les finals.
Anterior Pàgina 2 de 112 Següent