Portada > Notícies

Notícies

 1. 27/01/2021
  Es procedeix a publicar cens definitiu d'electors a eleccions a membres de la Junta Directiva.
 2. 25/01/2021
  Prop d'uns 70 jugadors es van citar a Lleida per disputar la 1a prova del circuit català. Aquesta prova es va celebrar al pavelló de l'INEFC de Lleida en una sola jornada el 23 de gener. La prova puntuable pel rànquing nacional va deixar als jugadors d'osca com a clars campions de les categories absolutes, Gonzalo Juste i Marina Solano es van proclamar campions a les categories individuals.
 3. 19/01/2021
  Un cop finalitzat el termini per presentar candidatures presentem als candidats a cada Estament.
 4. 18/01/2021
  L’equip de Bellaterra revalida el títol una temporada més desprès de vèncer a la final al club de Guatizalema Huesca B per un contundent 6-1. Els vallesans que ja es presentaven com a clars favorits per tornat a guanyar la lliga han demostrat en totes les jornades la seva superioritat davant tots els rivals als que s’han enfrontat.
 5. 16/01/2021
  Reunida la Comissió Delegada de la Federació Espanyola de Bàdminton (FESBA), i en virtut de la situació provocada per l'evolució de la pandèmia de la COVID-19, aquest òrgan ha pres la decisió a proposta de la Junta Directiva en relació amb el calendari d'esdeveniments nacionals, suspendre totes les competicions oficials compreses entre les setmanes 4 i 8 de 2021, totes dues incloses, excepte la Lliga Nacional en la categoria de Divisió d'Honor.
 6. 14/01/2021
  Un cop resoltes les reclamacions i opcions d'estament, ja podeu consultar els llistats definitius dels diferents estaments de la Federació Catalana de Bàdminton
 7. 07/01/2021
  L'Assemblea General Extraordinària ha aprovat convocar Eleccions a Junta Directiva a celebrar el dia 4 de febrer de 2021.
 8. 23/12/2020
  La Federació Catalana de Bàdminton us desitja a tots i a totes un Bon Nadal i un feliç any nou
 9. 22/12/2020
  L'equip de Lliga de Granollers es va desplaçar a Ogíjares (Granada) el passat cap de setmana on es va celebrar la primera ronda de la Lliga Nacional de clubs de Primera Divisió amb la disputa de les 3 primeres jornades. Cal mencionar que degut a les plogudes torrencials caigudes a la zona del Vallès el divendres 18 de desembre i que va ocasionar talls a la circulació, 3 integrants de l'equip van perdre els vols cap a Granada, els 3 jugadors no es van poder desplaçar fins el dissabte al matí, fet que va provocar que l'equip iniciés la disputa del primer encontre amb només 3 jugadors disponibles pels primers partits de l'alineació. amb aquest handicap, els de Granollers van caure per 3-4 contra Paracuellos, a la segona jornada van superar a Soria per 5-2 i finalment van caure a la tercera jornada disputada el diumenge per 1-6.
 10. 22/12/2020
  Aquest cap de setmana s'ha disputat la 2a jornada de la Lliga Catalana de Clubs on els equips participants es disputaven la classificació per la fase final. Al grup A el líder indiscutible va ser Bellaterra que només va deixar perdre un sol set en tots els seus encontres, a l'altre grup, Granollers B va acabar líder després de jugar tots els encontres. Aquesta jornada va tenir lloc al pavelló del congost de Granollers durant el dissabte 19 de desembre.
Anterior Pàgina 2 de 128 Següent