Portada > Notícies

Notícies

 1. Photographer: Jnanesh Salian Copyright: Badmintonphoto
  12/10/2019
  Els dos jugadors catalans que han disputat aquestes últimes setmanes el Campionat del Món Júnior i per equips i individual a Kazan (Rússia) van aconseguir classificar-se pels vuitens de final a la modalitat de Dobles Masculí, el que els situa entre les 16 millors parelles del món a la categoria júnior. A la competició per equips, la selecció nacional va obtenir un gran resultat amb la 14ena posició final (una posició per sota de la millor classificació històrica obtinguda fa 2 anys a Indonèsia).
 2. 12/10/2019
  El passat 5 i 6 d'octubre, el Pavelló Congost de Granollers va acollir la primera màniga de la Lliga Nacional de Primera Divisió, on els 16 equips de la categoria de plata del bàdminton nacional es van reunir per disputar les 3 primeres jornades. L'Associació Granollers Esportiva, únic representant català a Primera Divisió aquesta temporada va finalitzar amb un balanç positiu de 2 victòries (UVA i Paracuellos) i una derrota (Oviedo B). As Neves, Astures i Oviedo B, van ser els únics 3 equips que van aconseguir el ple de victòries en una primera màniga que augura una temporada força igualada.
 3. 01/10/2019
  El 28 i 29 de setembre es va disputar al nou Gimnàs Municipal de Lliçà de Vall la primera prova del Circuit Català de la temporada. Aquesta prova, va ser TTR (puntuable pel rànquing nacional) a les categories sub11 a sub19. A la categoria "A" els vencedors van ser Armand Rodríguez (Granollers) a l'Individual Masculí, Bernat Amaya i Marc Gallardo (Granollers) al Dobles Masculí i Bernat Amaya que va repetir al Dobles Mixte juntament amb Lara Lucas (Granollers).
 4. 30/09/2019
  6 esportistes catalans van participar al Màster sub13 i sub17 de Collado Villalba, primera prova nacional de la temporada. L'actuació més destacada va ser de Marta González amb la medalla de plata del dobles femení, on ella i Amaia Torralba (CB Belmecher) van caure en 3 ajustats sets contra Ana Caballero i Anika Carulla (Alacant).
 5. 30/09/2019
  El passat dissabte 21 de setembre es va realitzar a Granollers un Curs d'àrbitre de Nivell 2. Aquest curs, ha estat el segon que s'ha organitzat a tot l'estat d'aquesta categoria i permet a tots els àrbitres que han realitzat la formació oficial de nivell 1 en els 3 darrers anys poder arbitrar totes les categories.
 6. 21/09/2019
  El passat cap de setmana del 14 i 15 de setembre es va realitzar a Granollers un curs de Monitor "Shuttle Time" homologat per la Federació Espanyola de Bàdminton i la Badminton World Federation (BWF). El curs va ser dirigit pels tècnics Marc Gallardo i Bernat Amaya i va comptar amb un total de 13 inscrits.
 7. 14/09/2019
  El passat dijous 12 de setembre es va iniciar el nou projecte d'Alt Rendiment Català de la Federació al CAR de Sant Cugat. El projecte liderat pel tècnic Pau Puig compta amb 6 esportistes becats al Centre d'Alt Rendiment.
 8. 20/08/2019
  La Federació Catalana de Bàdminton organitza un Curs de Monitor de Bàdminton a Granollers el 14 i 15 de setembre. Aquesta formació d'àmbit federatiu comptarà amb l'homologació nacional per part de la Federació Espanyola de Bàdminton i l'homologació internacional "Shuttle Time" per part de la Badminton World Federation. Adjunt en aquest post trobareu la convocatòria i el full d'inscripció que s'ha de fer arribar a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) abans de l'11 de sestembre.
 9. 20/08/2019
  Nova convocatòria internacional pels dos jugadors catalans que participaran al Campionat del Món Júnior de Kazan (Rússia) que es disputarà del 30 de setembre al 13 d'octubre de 2019.
 10. 19/08/2019
  La jove jugadora del Centre de Tecnificació de Catalunya va participar a l'Internacional de França sub17 disputat a Talence (prova puntuable pel rànquing europeu sub17). Gonzalez va disputar l'individual femení on va caure a segona ronda i el dobles femení amb la seva parella Amaia Torralba (CB Belmecher) on no van poder superar la primera ronda.
Anterior Pàgina 2 de 116 Següent