Portada > Notícies

Notícies

 1. 04/05/2020
  Tot i que poc a poc tornem a veure la llum cap a una nova normalitat, mentre no podem reprendre els entrenaments de forma normal, des de la Federació Catalana de Bàdminton us volem ajudar a mantenir l'estat de forma posant a la vostra disposició una sèrie de circuits i propostes d'activitats dissenyades pel nostre equip tècnic.
 2. 01/05/2020
  Després de les instruccions fetes públiques pel Ministeri de Sanitat sobre les condicions en què es podrà tornar a realitzar esport i activitat física, en una fase inicial, a partir del proper dissabte dia 2 de maig, en el marc del "Plan para la transición hacia una nueva normalidad", la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física (SGEAF) exposa al sector esportiu català les mesures a seguir per començar aquest procés de desconfinament.
 3. 01/05/2020
  En aquest moment de confinament degut a l'estat d'alarma decretat per les autoritats, la Federació Catalana de Bàdminton us vol ajudar a mantenir l'estat de forma posant a la vostra disposició una sèrie de circuits i propostes d'activitats dissenyades pel nostre equip tècnic que publicarem periòdicament.
 4. 30/04/2020
  Les federacions esportives catalanes han fet pública avui una campanya amb l’objectiu de difondre els valors de l’esport català i fan una crida a practicar esport. Sota el lema “Estem preparats, federa’t”, les entitats esportives sense ànim de lucre posen de relleu la necessitat de recuperar l’activitat esportiva i física a tot Catalunya en un espot positiu i optimista ple d’imatges amb diferents pràctiques.
 5. 27/04/2020
  En aquest moment de confinament degut a l'estat d'alarma decretat per les autoritats, la Federació Catalana de Bàdminton us vol ajudar a mantenir l'estat de forma posant a la vostra disposició una sèrie de circuits i propostes d'activitats dissenyades pel nostre equip tècnic que publicarem periòdicament.
 6. 23/04/2020
  En aquest moment de confinament degut a l'estat d'alarma decretat per les autoritats, la Federació Catalana de Bàdminton us vol ajudar a mantenir l'estat de forma posant a la vostra disposició una sèrie de circuits i propostes d'activitats dissenyades pel nostre equip tècnic que publicarem periòdicament.
 7. 21/04/2020
  En aquest moment de confinament degut a l'estat d'alarma decretat per les autoritats, la Federació Catalana de Bàdminton us vol ajudar a mantenir l'estat de forma posant a la vostra disposició una sèrie de circuits i propostes d'activitats dissenyades pel nostre equip tècnic que publicarem periòdicament.
 8. 17/04/2020
  En aquest moment de confinament degut a l'estat d'alarma decretat per les autoritats, la Federació Catalana de Bàdminton us vol ajudar a mantenir l'estat de forma posant a la vostra disposició una sèrie de circuits i propostes d'activitats dissenyades pel nostre equip tècnic que publicarem periòdicament
 9. 16/04/2020
  La Federació Catalana de Bàdminton (FECAB) amb coordinació amb la Federació Espanyola de Bàdminton (FESBA) i la Secretaria General de l’Esport (SGE) a tenor de les últimes actualitzacions relatives a les mesures de prevenció relatives al COVID-19 i l’Estat d’Alarma decretat per les autoritats, fa les següents apreciacions
 10. 15/04/2020
  En aquest moment de confinament degut a l'estat d'alarma decretat per les autoritats, la Federació Catalana de Bàdminton us vol ajudar a mantenir l'estat de forma posant a la vostra disposició una sèrie de circuits i propostes d'activitats dissenyades pel nostre equip tècnic que publicarem periòdicament
Anterior Pàgina 2 de 124 Següent