Portada > Notícies

Notícies

 1. 12/06/2019
  El Club Bàdminton Vall del Ges va tornar a organitzar la seva competició anual al Pavelló Esportiu Municipal de Torelló. A la categoria "B", van destacar Carlos Rodrigo (Tremp) i Sheila Domínguez (El Vendrell) que van aconseguir dos doblets. Rodrigo a l'Individual i Dobles Masculí fent parella amb Sistaré (Vilanova) i Domínguez a l'Individual i Dobles Femení amb Aroha Guerra (Calafell). El dobles mixte va ser per Marc Vicens i Elena Barberà (Platja d'Aro/Independent).
 2. 10/06/2019
  El jove jugador català va completar una excel·lent competició proclamant-se campió d'Espanya sub13 en Individual Masculí i sots-campió en Dobles Masculí fent parella amb Javier Nadal (Portmany). La competició disputada del 7 al 9 de juny a Santander ha suposat un gran final a la temporada del jugador de l'Associació Granollers Esportiva.
 3. 04/06/2019
  El passat cap de setmana es va disputar a Oviedo el Campionat d'Espanya sub17 on els jugadors catalans no van poder sumar medalla aquest cop. La parella Iván Valenzuela/Sergi Alcalà i Paula Molina/Natalia Murio (Ravachol Pontevedra) es van quedar a un pas del podi caient a quarts de final de Dobles Masculí i Dobles Femení respectivament.
 4. 04/06/2019
  Prop de 60 jugadors van gaudir el passat dissabte 1 de juny de la Prova del Circuit Català que es va disputar al Pavelló Municipal de El Vendrell (Tarragona). A la categoria A-B, els vencedors van ser Josep Segarra (El Vendrell) i Cristina Roig (Lleida) als Individuals i Jofre López/Marc Vicens (Vilanova/Platja d'Aro) en Dobles Masculí i Robert Sanchez/Cristina Roig (Lleida) en Dobles Mixtes.
 5. 01/06/2019
  Durant el darrer cap de setmana de maig, el tècnic de la Federació Catalana Robert Sánchez es va desplaçar a Alcanar on va realitzar una sessió tècnica amb els jugadors de la zona d'Alcanar (Terres de l'Ebre) juntament amb el tècnic local Miguel Angel Moreno.
 6. 28/05/2019
  La Federació Catalana de Bàdminton i la Delegació de Lleida organitzen un curs de Monitor de Bàdminton a Lleida el proper 8 i 9 de juny. El curs serà homologat per la Federació Espanyola de Bàdminton i la "Badminton World Federation" amb la certificació Shuttle Time i es durà a terme al Pavelló de L'INEF de Lleida.
 7. 28/05/2019
  El passat 4 de maig es va disputar al Pavelló Congost de Granollers la fase final territorial del programa escolar "BADMINTON +". Van participar un total de 8 equips a la competició on el Salvador Espriu A (Granollers), es va proclamar vencedor superant a la final al Col·legi Jardí F(Granollers) per 3-2.
 8. 27/05/2019
  El Pavelló Municipal del Tagamanent es va omplir de gom a gom per a la disputa del Circuit Català de Canovelles. A la categoria "A", Oriol Altimira (Granollers) i Marta González (Granollers) es van fer amb el doblet aconseguint les victòries a l'Individual Masculí i Femení respectivament i als Dobles, Altimira fent parella al Dobles Masculí amb Guillem Rodríguez (Granollers) i González amb Paula Molins (Granollers) al Dobles Femení. Al Dobles Mixtes la parella vencedora va ser la formada per Sergi Alcalà i Laia Díaz (Granollers / Canovelles).
 9. 23/05/2019
  La jugadora catalana es va fer amb el tercer lloc a la prova de dobles femení del Campionat d'Espanya sub15 disputat a Mazagón (Huelva) del 17 al 19 de maig, fent parella amb Amaia Torralba (CB Belmecher) i també es va quedar a les portes de la medalla en individual femení on va caure a quarts de final.
 10. 15/05/2019
  Gran actuació dels esportistes catalans al Campionat d'Espanya Absolut disputat a Pontevedra del 10 al 12 de maig. Marc Gallardo (Granollers) es va fer amb el sots-campionat al Dobles Mixte, fent parella amb Haideé Ojeda (IES La Orden) i amb una medalla de bronze en Dobles Masculí amb Bernat Amaya (Granollers). El júnior Carlos Piris (Granollers) també va completar una gran actuació amb el bronze a l'Individual Masculí.
Anterior Pàgina 2 de 115 Següent