Portada > Notícies

Notícies

 1. 10/10/2020
  El 15 de novembre se celebrarà un curs de taula de control FESBA a Granollers. El curs de Match Control tindrà una durada de 8 hores i serà impartit per un formador expert designat pel CNAB. L'edat mínima d'accés serà 18 anys.
 2. 06/10/2020
  El pavelló de Sta. Maria del Mar de Coma-ruga va ser la seu de la segona prova del circuit català. Amb totes les mesures de prevenció per la COVID-19 més de 96 jugadors es van repartir entre els dies 3 i 4 d'octubre per disputar la competició puntuable pel rànquing nacional en categories inferiors i absolutes. A la categoria "A", els vencedors van ser Adrián Valenzuela (Granollers) i Elena Olmos (Bellaterra) en individual, Sergio Rodríguez i Adrián Valenzuela (Granollers) en dobles masculí.
 3. 30/09/2020
  La Federació Catalana de Bàdminton organitza un Curs de Monitor de Bàdminton a Lliçà de Vall el 16 i 17 d'octubre. Aquesta formació d'àmbit federatiu comptarà amb l'homologació nacional per part de la Federació Espanyola de Bàdminton i l'homologació internacional "Shuttle Time" per part de la Badminton World Federation. Adjunt en aquest post trobareu la convocatòria. El termini d'inscripció finalitza el 9 d'octubre.
 4. 29/09/2020
  El passat cap de setmana es va disputar a Vilanova del Vallès el Campionat de Catalunya sub13 i sub19 de l'ampliació de temporada 2019-2020. A la categoria sub19, victòries per Oriol Altimira i Marta González (Granollers) en individuals, que també es van imposar al dobles mixtes. Al dobles masculí, el triomf va ser per Iván Valenzuela i Sergi Alcalà (Granollers) mentre que el dobles femení va ser per Emma Benito i Daniela Calvete (Viladecans i Bellaterra). Al sub13, victòries per David Riba (Viladecans) i Noelia López (Granollers) en individuals. Els mateixos protagonistes van repetir triomf als dobles, David Riba amb Héctor Flores (Viladecans) al masculí, i Noelia López amb Sonia Márquez (Granollers) al femení.
 5. 21/09/2020
  Prop de 120 jugadors van prendre part a la primera competició del circuit català de la temporada, i primera prova post COVID-19. La competició, disputada al Pavelló Municipal del Congost de Granollers es va disputar en 2 dies, essent TTR puntuable pel rànquing nacional a les categories inferiors i la categoria absoluta A. A la mencionada categoria "A", ple de títols pels jugadors locals on els vencedors van ser Oriol Altimira i Marta González als individuals, les germanes Blanca i Lara Lucas al dobles femení, Marc Gallardo i Bernat Amaya al Dobles Masculí mentre que Marc Gallardo i Marta González, repetien títol amb la victòria al dobles mixtes.
 6. 06/09/2020
  El Pavelló Congost de Granollers ha estat durant els dies 5 i 6 de febrer, seu de la primera competició de la temporada on s'han citat algunes de les millors raquetes nacionals de les categories sub15 i sub19. Prop de 85 jugadors provinents d'Andalusia, Aragó, Astúries, Castella i Lleó, Comunitat Valenciana, Comunitat de Madrid, Galícia, Illes Balears, Regió de Múrcia, Navarra, País Basc i Catalunya han lluitat pels diversos títols en joc. Els esportistes locals van aconseguir un total de 4 medalles d'or, 2 medalles de plata i 3 medalles de bronze.
 7. 24/08/2020
  La Federació Catalana de Bàdminton ha elaborat el protocol amb les mesures preventives davant de l'epidèmia de la Covid- 19 per anar recuperant a poc a poc les activitats socials i competitives que s'encarrega de regular.
 8. 30/05/2020
  Es convoca pel proper dimarts 30 de juny l'Assemblea General Ordinària de la Federació Catalana de Bàdminton.
 9. 21/05/2020
  Des de la Federació Catalana de Bàdminton us volem seguir ajudant a mantenir l'estat de forma posant a la vostra disposició una sèrie de circuits i propostes d'activitats dissenyades pel nostre equip tècnic.
 10. 15/05/2020
  La Junta Directiva de la Federació Catalana de Bàdminton (FECAB) ha acordat la cancel·lació de les proves restants del Circuit Català de la present temporada 2019-2020.
Anterior Pàgina 2 de 125 Següent