Portada > Notícies > CHRISTIAN VIDSTEIN I MARINA SOLANO ES PROCLAMEN VENCEDORS A PLATJA D'ARO

CHRISTIAN VIDSTEIN I MARINA SOLANO ES PROCLAMEN VENCEDORS A PLATJA D'ARO

22/06/2021

El passat 19 i 20 de juny es va celebrar la 10a prova del Circuit Català a Platja d'Aro. La prova va reunir a 142 jugadors d'arreu de tota Catalunya, la prova va ser tot un èxit organitzatiu, a més de poder gaudir del bàdminton tots els jugadors van gaudir de la platja. A la categoria TTR Absolut es van imposar Christian Vidstein (Terrassa) i Marina Solano (Osca) als individuals. Cristina Roig (INEF Lleida) i Gisela Solande (Granollers) vencien el dobles femení i el dobles masculí el triomf va ser per Marc Gallardo i Alex Egea (Granollers) i als dobles mixtos Marina Solano repetia triomf amb Sergio Rodríguez (Granollers).

Aquests van se els vencedors i finalistes de totes les categories i modalitats disputades al llarg del cap de setmana: