Portada > Notícies > GRAN ÈXIT DELS ESPORTISTES CATALANS AL CAMPIONAT D'ESPANYA SÈNIOR

GRAN ÈXIT DELS ESPORTISTES CATALANS AL CAMPIONAT D'ESPANYA SÈNIOR

10/12/2020

Del 5 al 7 de desembre s'ha disputat a Las Torres de Cotillas (Murcia) el Campionat d'Espanya Sènior 2020. Els esportistes catalans que hi van prendre part van aconseguir un total de 5 medalles d'or, 2 de plata i 4 de bronze. Les medalles d'or van ser per Glòria Latorre en IF-C1/C2 i DF-C1/C2, Daniel Garcia (Granollers) en IM-A2, Christian Vidstein (Terrassa) en IM-B2 i Mercè Llugany (Bellaterra) en DX-C1/C2.

Les medalles de plata, van ser per Carlos Rodrigo (Tremp) en IM-C2 i Elena Barberà (CAT) en IF-C1/C2. Els bronzes per Jaume Gallardo (Terrassa) en IM-A2, Mercè Llugany en IF-C1/C2 (completant un podi totalment català a la categoria), Carlos Rodrigo i Isidre Sistaré (Tremp/Granollers) en DM-C2 i Elena Barberà en DX-C1/C2.

Van prendre part a la competició fins a 11 jugadors catalans dels clubs de Bellaterra, Terrassa, Tremp i Granollers.

Podeu consultar tots els resultats aquí.

Aquests van ser els podis amb representació catalana: