Portada > Notícies > LA 5A PROVA DEL CIRCUIT CATALÀ ES DISPUTA A GRANOLLERS

LA 5A PROVA DEL CIRCUIT CATALÀ ES DISPUTA A GRANOLLERS

01/12/2020

La 5a prova del circuit català es va celebrar el dia 28 de novembre a Granollers amb les categories TTR Sènior, sub-13, sub-15 i sub-19. Al voltant de noranta jugadors es van citar en aquest campionat per seguir sumant punts pel rànquing nacional. A la categoria sènior els vencedors dels individuals van ser Abel Hernández (Bellaterra) a l'IM A1-A2, Carlos Rodrigo (Tremp) a l'IM C1-C2 i Elena Barberà (Independent) a l'IF A1-A2. Els vencedors dels dobles van ser Jaume Gallardo i Craig Laird (Terrassa) al DM A1-A2; Abel Hernández (Bellaterra) i Elena Barberà (Independent) al DX A1- A2.

Aquests van ser els vencedors i vencedores de totes les categories i modalitats disputades: