Portada > Notícies > JOAN MONROY I CARLOS PIRIS OBTENEN LA CLASSIFICACIÓ PEL CAMPIONAT D'EUROPA ABSOLUT 2020

JOAN MONROY I CARLOS PIRIS OBTENEN LA CLASSIFICACIÓ PEL CAMPIONAT D'EUROPA ABSOLUT 2020

Photographer: Jnanesh Salian Copyright: Badmintonphoto
04/03/2020

Els dos joves jugadors catalans segueixen creixent a nivell internacional i obtenen la classificació en Dobles Masculí pel Campionat d'Europa Absolut que es disputarà a Kiev (Ucraïna) del 21 al 26 d'abril del 2020.

La passada setmana es tancava de forma oficial el període de classificació pel Campionat d'Europa Absolut i els jugadors catalans Joan Monroy i Carlos Piris obtenien el seu bitllet per Kiev a raó dels seu darrers grans resultats en competició internacional que els permetía obtenir la plaça número 31 de la competició com a millor parella espanyola en el rànking internacional i superant a altres competidors que lluitaven per aquesta última plaça com els de Serbia, Suïssa, Azerbaijan, Xipre, Islàndia o Gales.

Actualment la parella Granollerina, que recordem, és absoluta des del passat 1 de gener, ocupa la posició numero 189 del rànking mundial i la 45 del Circuit Europeu convertint-se en la màxima referència del Dobles Masculí a nivell internacional pel combinat espanyol.

Juntament amb Monroy i Piris, han obtingut la seva classificació Carolina Marin i Clara Azurmendi (en Individual Femení), Pablo Abian i Enrique Peñalver (Individual Masculí) i Alberto Zapico i Lorena Uslé (en Dobles Mixtes)

 

Convocatòria competició