Portada > Notícies > BRONZE INTERNACIONAL PER MARTA GONZÁLEZ AL SPANISH OPEN U17

BRONZE INTERNACIONAL PER MARTA GONZÁLEZ AL SPANISH OPEN U17

11/02/2020

Del 7 al 9 de febrer es va disputar a Benalmádena l'Internacional d'Espanya sub17. La jugadora catalana Marta González, que havia estat convocada per la Selecció Nacional va obtenir la medalla de bronze en Dobles Femení amb la seva parella Amaia Torralba

Gonzalez i Torralba superar a segona ronda a les escoceses Amy Craig/ Keryn Swan per 21-16 i 21-7 i posteriorment a quarts de final a les espanyoles Blanca Cañellas i Alicia Terrassa per 21-12 i 21-9. Ja a semifinals van caure contra les italianes Emma Piccini i Gianna Stiglich 10-21 i 12-21.

A la modalitat d'Individual Femení, va caure a segona ronda contra la jugadora anglesa Smrithi Shirol (Anglaterra), tercera cap de sèrie de la competició per 16-21 i 18-21.

També van participar a la competició Yeray Franco (Viladecans) i Hugo Ruz (Granollers), ambdos jugadors van caure a segona ronda del quadre d'individual Masculí contra Thomas Barth (Noruega) i Iago Martínez (Espanya) respectivament.

Al dobles masculí, van tenir un dur sorteig i van caure al seu segon partit contra Dale Auchinleck i David Eckerlin (Alemanya) per 14-21 i 13-21. Els alemnays van ser els posteriors finalistes de la competició.

Podeu consultar tots els resultats de la competció aquí.