Portada > Notícies > NOVA DATA PEL CURS ÀRBITRE DE PISTA N1 A GRANOLLERS

NOVA DATA PEL CURS ÀRBITRE DE PISTA N1 A GRANOLLERS

02/01/2020

El 17 i 19 de gener s'organitzarà un curs de Àrbitre de Pista al Pavelló del Congost de Granollers.

Objectius de formació. 


Àrbitre Nacional (nivell 1): Pot arbitrar en tots els nivells de competició territorial i en competicions nacionals fins a sub-17. El curs de formació serà de 16 hores. L'edat mínima d'accés serà de 16 anys. Després de la finalització del curs caldrà superar un període de pràctiques de 24 partits i obtenir un informe positiu per part de l'avaluador designat. En una competició no podrà haver-hi més de 4 àrbitres en pràctiques. Per accedir al següent nivell de formació caldrà haver participat en un mínim de 3 tornejos en aquest nivell.

 

+informació