Portada > Notícies > JOFRE COMELLA CONVOCAT AMB LA SELECCIÓ NACIONAL PER DISPUTAR EL CAMPIONAT D'EUROPA SUB15

JOFRE COMELLA CONVOCAT AMB LA SELECCIÓ NACIONAL PER DISPUTAR EL CAMPIONAT D'EUROPA SUB15

16/12/2019

El jove jugador de l'Associació Granollers Esportiva ha estat convocat amb la selecció nacional que participarà al Campionat d'Europa sub15 a Lièvin (França) del 13 al 16 de febrer de 2020.

Gràcies a la seva regularitat a les competicions disputades durant aquesta última temporada, el jugador català a accedit a la convocatòria de la competició per liderar el rànquing nacional sub15 (entre els jugadors nascuts al 2006 i posteriors).

Amb aquesta ja son 3 les convocatòries pel combinat nacional sub15 de Jofre Comella, que podrà d'aquesta manera disputar la màxima competició continental sub15 seguint l'estela dels destacats jugadors catalans Joan Monroy i Carlos Piris, que van disputar la mateixa competició a Kazán 2016.

Podeu consultar la convocatòria oficial aquí.

 

Arxius adjunts