Portada > Notícies > 4ª PROVA DEL CIRCUIT CATALÀ A VIELHA

4ª PROVA DEL CIRCUIT CATALÀ A VIELHA

06/11/2019

L'Associació Esportiva Val d'Aran va tornar a organitzar una prova del Circuit Català on els participants van poder gaudir d'aquesta competició al cor dels Pirineus. Entre els vencedors de la competició cal destacar a Carlos Rodrigo (Tremp) que es va fer amb l'Individual Masculí A-B, la parella Robert Sánchez i Gisela Solande (INEF Lleida/Granollers) que es van endur el Dobles Mixte A-B-C i la mateixa Gisela que es va alçar amb l'individual femení B. Antoni Sales i Iñaki Moreno (Menorca/INEF Lleida) van aconseguir l'or al dobles masculí B-C-D.

Aquests van ser tots els vencedors i finalistes de les diferents modalitats i categories disputades.

Podeu consultar tots els resultats de la competció aquí.