Portada > Notícies > JOFRE COMELLA CONVOCAT AMB LA SELECCIÓ NACIONAL SUB15

JOFRE COMELLA CONVOCAT AMB LA SELECCIÓ NACIONAL SUB15

26/10/2019

El jove jugador català ha estat convocat amb la Selecció Espanyola sub15 per disputar el FZ Forza U15 Medvode Cup (Eslovènia), una de les proves més prestigioses del calendari europeu sub15 de la categoria.

La competició es disputarà del 29 de novembre a l'1 de desembre a la localitat eslovena de Medvode (petita població molt propera a la capital Liubliana).

Aquesta prova, servirà com a test previ al proper campionat d'Europa sub15 que es disputarpa a Liévin (França) a partir del 14 de febrer de 2020, motiu pel qual, en aquesta convocatòria han estat seleccionats jugadors nascuts al 2006 i 2007 (els jugadors del 2005 son sub15 a nivell internacional fins el 31 de desembre, motiu pel qual no son àptes per disputar el Campionat d'Europa sub15 del 2020).

Amb aquesta, ja són 2 les participacions de Comella amb la Selecció Nacional, després que el passat abril fos convocat per disputar el Victor JOT de Bèlgica.

Arxius adjunts