Portada > Notícies > JOFRE COMELLA ES PROCLAMA CAMPIÓ D'ESPANYA SUB13

JOFRE COMELLA ES PROCLAMA CAMPIÓ D'ESPANYA SUB13

10/06/2019

El jove jugador català va completar una excel·lent competició proclamant-se campió d'Espanya sub13 en Individual Masculí i sots-campió en Dobles Masculí fent parella amb Javier Nadal (Portmany). La competició disputada del 7 al 9 de juny a Santander ha suposat un gran final a la temporada del jugador de l'Associació Granollers Esportiva.

A la modalitat d'individual Masculí, Comella va accedir a la final superant en dos sets tots els encontres fins a les semifinals on va vèncer l'extremeny Daniel Morcuende (AD Cura Mora) per 21-11, 16-21 i 21-11 i completava la gran competició realitzada amb una imponent victòria a la final contra el jugador local Adolfo López (Olimpia Torrelavega) per 21-10 i 21-10.

La representació catalana a la modalitat la van completar Pol Pla i Jan Anglada (Lleida), Gio Gris (La Garriga) i Victor Cañadas (Granollers), aquest últim també va aconseguir accedir al quadre final vencent als dos rival del seu grup, però no va poder superar la Ronda1 del quadre.

Al dobles masculí, Comella juntament amb Javier Nadal (Portmany)van accedir a la final sense cedir ni un sol set. A les semifinals van superar Nacho Francés i Hugo Prieto (Ibiza/Pitius) per 21-15 i 21-17. Ja a la final, no van poder amb els favorits de la competició, els germans Marc i Joan Guasch (Es Vedrà) i van caure en tres ajustats sets per 23-21, 18-21 i 14-21. 

També van participar al dobles masculí la parella formada per Pol Pla i Gio Gris (Lleida/La Garriga) però no van poder superar la fase de grups on van caure contra els posteriors campions Marc i Joan Guash.

Un altre de les actuacions destacades de la competició, va ser el dobles femení protagonitzat per Ivet Roldos i Georgina Montes (Canovelles/La Garriga). Les dues jugadores vallesanes van superar la fase de grups i la primera ronda de la fase final contra Jimena Álvarez i Natalia Colino (Zamora) per 21-15- i 21-16. Ja a quarts de final, es van quedar a les portes de la medalla caient de forma ajustada contra les gallegues Paula Noya i Alba Prada (San Amaro) per 21-14, 11-21 i 17-21.

A l'individual femení, van participar Ivet Roldos i Marta Calzado (Canovelles), Georgina Montes (La Garriga) i Diana Kosenkova (Granollers) però ninguna va poder superar la fase de grups.

Per últim, a la modalitat de Dobles Mixtes, Diana Kosenkova i Víctor Cañadas completaven una bona actuació superant la fase de grups però van caure a la fase final contra Asier Delgado i Ainhoa Larraya (Azpilagaña).

 

Podeu consultar tots els resultats de la competició aquí.