Portada > Notícies > JOAN MONROY I CARLOS PIRIS CAMPIONS D'ESPANYA SUB19

JOAN MONROY I CARLOS PIRIS CAMPIONS D'ESPANYA SUB19

30/04/2019

Nou èxit dels dos jugadors catalans que el passat cap de setmana es van proclamar a La Nucía (Alacant), campions d'Espanya sub19 en la modalitat de Dobles Masculí.

La parella granollerina començava el seu camí cap a l'or superant als locals Alejandro Caballero y Miguel Esteve (Alacant) per 21-16 i 21-9, ja a la segona ronda, s'imposaven a Gonzalo Lapeña y Angel López (Caser Clear Madrid / Rute) en 3 sets 19-21, 21-15 i 21-11. A les semifinals, tenien un dur partit contra els gallecs Martin Barbado i Sergio Vidal (Athlos), no obstant, els catalans es van mostrar superiors en tot moment i es van emportar el duel i el pas a la final per 21-18 i 21-14.

Faltava un últim partit per aconseguir la tercera medalla d'or consecutiva (després de les aconseguides als campionats d'Espanya sub17 de 2017 i 2018) i era superar als seus companys del CAR de Madrid Marc Cardona i Miguel Sanluis (Portmany i A Estrada). Tot i un inici de màxima igualtat on Cardona y Sanluis es van emportar el primer set 21-23, els catalans van tornar a mostrar la seva millor versió i no van donar opció als seus rivals, remuntant els dos sets restants i emportant-se l'or per 21-16 i 21-15.

Pel que fa a l'individual Masculí, una de les proves més igualades de la competició, Monroy i Piris van accedir amb molta solvència als quarts de final, on van caure de forma ajustada contra Alberto Perals (Alacant) i Tomás Toledano (Caser Clear Madrid) respectivament.