Portada > Notícies > 3 MEDALLES PELS ESPORTISTES CATALANS AL CAMPIONAT D'ESPANYA SUB13

3 MEDALLES PELS ESPORTISTES CATALANS AL CAMPIONAT D'ESPANYA SUB13

21/12/2022

Des del passat divendres 16, fins al diumenge 18 de desembre, es va realitzar el Campionat d'Espanya sub13. Aquest es va disputar a Múrcia, Las Torres de Cotillas, on els nostres esportistes van realitzar un gran paper.

En la categoria d'IM, Izan Baltá (El Vendrell) va caure en grups, Nil Leiva (Granollers) va perdre a 1a Ronda, i Èric Domínguez (Granollers) va caure en 2a ronda contra el campió Raúl Hernández (Múrcia), mentre que Magno Salas (Granollers) va assolir uns Quarts de Final. En Nil i Magno, en el DM van poder obtenir uns altres Quarts de Final.

En l'IF, Lucía Bayón (El Vendrell) i Ivet Gardeñes (INEF Lleida) va caure a fase de grups. Per altra banda, Núria Serra (Granollers) va perdre contra la seva companya Mariona Ying Muñoz (Granollers) en els Quarts de Final, mentre que la Mariona va perdre a Semifinals, aconseguint el bronze.

Aquestes últimes, Mariona i Núria, van assolir un altre bronze en el DF, on van lluitar unes Semifinals a 3 sets contra les guanyadores de la competició.

Per últim, en la categoria de DX, les parelles Izan Baltà i Lucía Bayón, i Ivet Gardeñes i Ianis Aaron (Calvià), van caure ambdues en unes lluitades fases de grup. Mariona Ying i Magno Salas, van estar a punt d'assolir l'or, però finalment es van quedar amb la plata caient a la Final en 3 ajustats sets 20-22 21-28 16-21.

Podeu consultar tots els resultats de la competició aquí.