Portada > Notícies > UN OR I UNA PLATA PER MARTA GONZÁLEZ AL TOP MÀSTER SUB15 I SUB19 DE HUELVA

UN OR I UNA PLATA PER MARTA GONZÁLEZ AL TOP MÀSTER SUB15 I SUB19 DE HUELVA

02/11/2022

Els dies 29 i 30 d'octubre es va disputar a Huelva el Top Màster (n2) sub15 y sub19, última prova nacional de rellevància prèvia als Campionats d'Espanya de les diferents categories que es disputaran entre els mesos de novembre i desembre. Entre els participants catalans, destacar l'actuació de Marta González (Granollers) que va obtenir la medalla d'or al dobles femení sub19 i la medalla de plata a l'individual femení sub19.

Marta González, fent parella amb Paula Llevero (Pitiús) van superar la fase de grups al dobles femení i a la final es van emportar la medalla d'or superant Celia de Lara y Ainhoa Ramírez (Benalmádena / Granada) per 21-11 i 21-17.

A l'individual femení, González també va superar la fase de grups i a les semifinals va vèncer a Uxia Fernández (CER Vigo) per 21-13, 19-21 i 21-8, a la final va caure contra Maria Luisa Jiménez (Rute) per un ajustat 19-21, 21,14 i 20-22.

A la competició també van participar els jugadors catalans Aina Urgell (Bellaterra), David Riba (Viladecans) i Pol Abarca (Granollers) però no van poder superar les fases de grups.

Podeu consultar tots els resultats de la competició aquí.