Portada > Notícies > JOAN MONROY I CARLOS PIRIS CAUEN A LA SEGONA RONDA DEL CAMPIONAT DEL MÓN

JOAN MONROY I CARLOS PIRIS CAUEN A LA SEGONA RONDA DEL CAMPIONAT DEL MÓN

16/12/2021

Els dos jugadors catalans van disputar el dimecres 15 de desembre el partit de segona ronda del "BWF World Championships 2021" de Huelva on van caure contra els actuals subcampions d'Europa Marvin Seidel i Mark Lamsfuss (Alemanya) en un bon partit per 13-21 i 15-21.

La parella Monroy-Piris, va superar la primera ronda de la competició degut a la baixa d'última hora dels seus rivals, Christo Popov i Toma Junior Popov (França). La parella francesa es va haver de donar de baixa del torneig degut al positiu en COVID del seu pare i entrenador.

Gran experiència pels dos joves jugadors de 20 anys, que ja es van classificar per l'últim Campionat d'Europa Absolut de Kiev, però no el van poder disputar degut al positiu en COVID per part de Joan Monroy unes setmanes abans de l'inici de la competició. 

També cal destacar, que la parella granollerina és la primera parella espanyola que disputa la modalitat de Dobles Masculí en un Campionat del Món desde que ho fessin José Antonio Crespo y Nicolàs Escartin al Campionat del Món de Madrid 2006.

El partit va ser emès en directe per Teledeporte i es pot revisionar aquí.