Portada > Notícies > 15 MEDALLES PELS SÈNIORS CATALANS AL CAMPIONAT D'ESPANYA 2021

15 MEDALLES PELS SÈNIORS CATALANS AL CAMPIONAT D'ESPANYA 2021

27/09/2021

Del 24 al 26 de setembre es va disputar a Vitòria el Campionat d'Espanya Sènior 2021 on els esportistes catalans van sumar un total de 15 medalles (6 ors, 5 plates i 3 bronzes).

A l'individual femení, van destacar les tres participants a la categoria C2, on la guanyadora va ser Elena Barberà (Catalunya), segona Gloria Latorre (Collado Villalba) i tercera Carola Langrock (Bellaterra). A la categoria C1, Mercè Llugany (Bellaterra) es va fer amb la medalla de plata.

A l'individual masculí, hi va haver doblet català a la categoria B2, on Abel Hernández (Bellaterra) va superar a la final Christian Vidstein (Terrassa). A la categoria A2, Daniel Garcia (Granollers) es va endur la medalla de bronze.

Pel que fa al dobles femení, novament hi va haver triplet al podium de la categoria C1-C2, Glòria Latorre es va fer amb l'or, fent parella amb Tina Louise Knapp  (Benalmádena) superant a la final a Elena Barberà i Esther Segarra (Aronova). La medalla de bronze va ser per Carola Langrock i Mercè Llugany.

Al dobles Masculí Abel Hernández i Alfons Beltran (Bellaterra) es van fer amb l'or de la categoria B2, per la seva banda Daniel Garcia i Christian Vidstein van obtenir la medalla de plata de la categoria A2.

Per últim, als dobles mixtes, Mercè Llugany es va fer amb l'or de la categoria C1, fent parella amb Bernardo Galmes (Caser Clear Madrid). Elena Barberà va sumar un nou or a la categoria C2, fent parella amb Maximino Hernández (Las Torres) i Christian Vidstein i Anna Borràs (Terrassa) van obtenir el bronze a la categoria B1.

Podeu consultar tots els resultats de la competició aquí.