Portada > Notícies > MEDALLA DE PLATA PER L'EQUIP BÀDMINTON GRANOLLERS-CESIB LA GARRIGA A LA PRIMERA PROVA TEST DEL CIRCUIT NACIONAL D'AirBadminton

MEDALLA DE PLATA PER L'EQUIP BÀDMINTON GRANOLLERS-CESIB LA GARRIGA A LA PRIMERA PROVA TEST DEL CIRCUIT NACIONAL D'AirBadminton

06/09/2021

El passat dissabte 4 de setembre es va disputar a Elx (Alacant) la primera prova test del Circuit Nacional d'AirBadminton que vol iniciar la Federació Espanyola de Bàdminton. Aquesta competició per equips va contar amb la representació del esportistes catalans Lara Lucas, Blanca Lucas, Arnau Duran i Guillem Duran (Granollers - La Garriga) que van obtenir finalment la segona plaça.

La competició la van disputar 4 equips, CB Xàtiva, CB Cartagena, AE Granollers-CESIB La Garriga i CB Aspe-CB Paracuellos. El format de la competició era de relleus per equips a 100 punts i després d'una primera fase grupal on van jugar tots contra tots, els dos primers classificats van disputar la final.

El conjunt CB Aspe-Paracuellos format per Sergio Llopis, Francisco Olivares, Ana Caballero i Ana Ferrer es va imposar a la final als catalans per un marcador de 80 a 100.

 

Podeu consultar la nota de premsa inforativa de la Federació Espanyola aquí.