Portada > Notícies > FINAL TERRITORIAL BADMINTON+

FINAL TERRITORIAL BADMINTON+

17/03/2018

Aquest dissabte 17 de març, es va disputar a Granollers la fase final catalana del programa de promoció escolar "Badminton+" impulsat des de la Federació Espanyola de Bàdminton. En Col·legi Jardí "A" de Granollers, s'ha imposat a la final al CEIP Salvador Espriu de Granollers per 3-2, aconseguint d'aquesta forma la classificació per disputar la Fase final Nacional.

En aquesta primera edició de la fase final territorial del programa "Badminton+" han participat fins a 10 equips de 4 centres escolars diferents:

- ZER l'Horta de Lleida, que ha participat amb 4 equips.

- Col·legi Jardí de Granollers, que ha participat amb 4 equips.

- CEIP Salvador Espriu de Granollers, que ha participat amb 1 equip.

- Escola Els Quatre Vents de Canovelles, que ha participat amb 1 equip.

Després d'una primera fase de grups, on tots els equips han disputat entre 2 i 3 encontres al millor de 5 partits (2 individuals masculins, 2 individuals femenins i un dobles), els 4 millors equips han accedit a les semifinals. El Col·legi Jardí "A", ha vençut per 5-0 al Col·legi Jardí "D", i el Salvador Espriu, ha guanyat al ZER Horta "A". A la gran final, el Col·legi Jardí, s'ha emportat la victoria en un ajustat encontre per 3-2.

Podeu consultar tots els resultats fent clic aquí.