Portada > Notícies > RODA DE TER ACULL LA 9A PROVA DEL CIRCUIT

RODA DE TER ACULL LA 9A PROVA DEL CIRCUIT

14/06/2021

La 9a prova del circuit català es va celebrar el dia 13 de juny a Roda de ter amb les categories del circuit absolutes i TTR Sènior, sub 19, sub 17, sub 15, sub 13 i sub 11. Més de 120 jugadors es van citar en aquest campionat per seguir sumant punts pel rànquing nacional. A la categoria A1-A2 de l'individual masculí el vencedor va ser Daniel Garcia (Granollers) i la categoria absoluta "A" de l'individual femení la vencedora va ser Imma Urgell (Bellagterrs). Els vencedors als dobles masculins van ser Joel Montoro i Pol Nogueras (La Garriga), als dobles mixtos Joel Montoro tornava a guanyar amb Teresa Barberà (La Garriga).

Aquests van ser els vencedors i finalistes de totes les categories i modalitats disputades: