Portada > Notícies > DOBLET PER MARTA GONZALEZ AL MÀSTER SUB15 I SUB19 DE CERDANYOLA

DOBLET PER MARTA GONZALEZ AL MÀSTER SUB15 I SUB19 DE CERDANYOLA

07/06/2021

El passat cap de setmana es va disputar el Màster Joves sub15 i sub19 de Cerdanyola que va comptar al participació de prop de 100 jugadors provinents d'arreu del territori espanyol. Entre els participants catalans, destacada actuació de Marta González (Granollers), que es va fer amb la medalla d'or a l'Individual Femení sub19 i el Dobles Mixtes sub19 amb Sergi Alcalà (Granollers).

Marta González, va accedir a la final de l'individual femení, desfent-se de Laura Pedrajas (Arroyo Tejada) per 21-19 i 21-10 a les semifinals i ja a la final va superar amb contundència a Sonia Martínez (CB Paracuellos) per 21-10 i 21-11.

La parella formada per Marta González i Sergi Alcalà, van superar tots els seus partits del grup, inclosa la victòria per 21-15 i 21-12 sobre Jorge Jerez i Laura Garcia (Drop Toledo) que van ser els segons classificats de la categoria.

A més dels ors aconseguits per González i Alcalà, van destacar les actuacions dels següents jugadors:

- Iván Valenzuela i Sergi Alcalà (Granollers), bronze al DM-19.

- Diana Kosenkova i Silvia Muñoz (Granollers), bronze en DF-19

- Pau Orti i Daniela Calvete (Bellaterra), bronze en DX-19.

- Pol Pla (INEF Lleida), bronze en IM-15.

- Pol Abarca i Magno Salas (Granollers), bronze en DM-15

- Aleix Griera i Pol Vilar (Granollers), bronze en DM-15

- Pol Pla i Lidia Pérez (INEF Lleida), bronze DX-15

 

Podeu consultar tots els resultats aquí.