Portada > Notícies > MEDALLA DE PLATA PER MARTA GONZÁLEZ I BRONZE PER JOFRE COMELLA AL CAMPIONAT D'ESPANYA NASCUTS A PARTIR DE 2004+

MEDALLA DE PLATA PER MARTA GONZÁLEZ I BRONZE PER JOFRE COMELLA AL CAMPIONAT D'ESPANYA NASCUTS A PARTIR DE 2004+

01/06/2021

Del 28 al 30 de maig es va disputar a A Estrada (Pontevedra) el Campionat d'Espanya de jugadors nascuts a partir de 2004+ amb grans resultats per la Federació Catalana de Bàdminton. Marta González va sumar una medalla de plata en Dobles Femení, juntament amb la seva parella Amaia Torralba (CB Belmecher). Jofre Comella també va sumar un bronze a la modalitat de Dobles Masculí fent parella amb Marcos Garcia (CB Oviedo).

González i Torralba van superar a totes les rondes del quadre amb solvència i a les semifinals van vèncer a Olaya Garcia i Jana Villanueva (CB Oviedo) per 22-20 i 21-17. A la final, van caure contra les jugadores del CB Pitiús, Fernanda Munar i Rafael Munar.

Al dobles masculí, Comella i Garcia, van realitzar un gran torneig, superant a la segona ronda als caps de sèrie numero 2, Martín Iglesias i Javier Pereira (CB Athlos / CB A Estrada). A quarts de final van superar als locals Alejandro Barcala i Rubén Comerón. Ja a semifinals, van caure contra Ricardo Rettig i Alejandro Baschwitz (CB Portmany / CB Paracuellos).

A més de les dues medalles sumades, Hugo Ruz, va aconseguir uns quarts de final on va caure contra Basilio Porto (CB As Neves) quedant-se a les portes de les medalles.

També van participar a la competició els jugadors del CB Bellaterra Aina Urgell, Daniela Calvete i Abu Serrano.