Portada > Notícies > INEF LLEIDA S'OMPLE DE GOM A GOM PER LA DISPUTA DE LA 4ª PROVA DEL CIRCUIT CATALÀ

INEF LLEIDA S'OMPLE DE GOM A GOM PER LA DISPUTA DE LA 4ª PROVA DEL CIRCUIT CATALÀ

30/03/2021

Prop de 170 jugadors es van reunir el passat dissabte 27 de març al Pavelló de l'INEF de Lleida per la disputa del Circuit Català de Lleida. Totes les categories inferiors van ser TTR puntuables pel rànquing nacional, de la sub-11 a la sènior. A la Categoria A, victòria per Carlos Olivar (Granollers) en individual masculí, el mateix Caros Olivar va doblar triomf amb el Dobles Masculí, fent parella amb Marc Gallardo (Granollers), que també va doblar triomf al dobles mixtes, fent parella amb Marta González (Granollers). A l'individual femení, l'or va ser per Blanca Lucas (Granollers). Al dobles femení, les vencedores van ser Aurora Otin i Marina Solano (Osca).

Aquests van ser els vencedors de totes les categories disputades: