Portada > Notícies > BLANES ACULL LA 2A PROVA DEL CIRCUIT CATALÀ

BLANES ACULL LA 2A PROVA DEL CIRCUIT CATALÀ

08/03/2021

El passat dissabte 6 de març la ciutat esportiva de Blanes va reunir a 112 jugadors per disputar la 2a prova del circuit català amb les categories puntuables pel rànquing nacional. Es van jugar partits de la categoria sub-13 fins a la categoria sènior. A la categoria absoluta va destacar l'actuació d'Ivan Valenzuela (Granollers) amb les seves victòries a l'individual masculí i dobles masculí, fent parella amb Sergi Alcalà (Granollers). A l'individual femení, l'or va ser per Marina Solano (Osca) mentre que als dobles femenins les guanyadores van ser Mar Casanovas i Cristian Roig (INEF Lleida). Als dobles mixtos van vèncer els jugadors Marc Gallardo i Marta Gonzalez (Granollers).

Aquests van ser els vencedors i finalistes de totes les modalitats i categories disputades: