Portada > Notícies > MONROY I PIRIS BRILLEN AL CAMPIONAT D'ESPANYA ABSOLUT DE HUELVA

MONROY I PIRIS BRILLEN AL CAMPIONAT D'ESPANYA ABSOLUT DE HUELVA

01/12/2020

Una setmana després d'haver-se proclamat Campions d'Espanya sub19 en Dobles Masculí, els joves jugadors catalans Joan Monroy i Carlos Piris han demostrat el seu gran estat de forma, aconseguint la medalla de plata al Dobles Masculí i dos bronzes a l'Individual Masculí.

A la categoria de Dobles Masculí, la parella catalana va superar a la primera ronda als gallecs Miguel Barbado i Martín Barbado (Athlos) per 21-19 i 21-16. A quarts de final es van desfer de Juan Manuel Fernández i Alejandro Ramírez (Rinconada/Arjonilla) per 21-16 i 21-18. Amb la medalla asegurada, van poder a semifinals amb Alberto Zapico i Manuel Brea (Oviedo / A Estrada) per 21-19 i 21-17. Ja a la final van cedir en un ajustat partit contra Javier Sánchez i Jaume Pérez (Benalmádena / Drop Valencia) 21-13, 21-23 i 19-21.

A l'individual Masculí, Monroy va arribar a les semifinals després d'aver superat en contundència José Alberto Arguisuelas (San Fernando València), Ángel Sánchez (Universidad de Valladolid) i Carlos Sánchez-Alarcos (Ibi) per finalment caure contra Enrique Peñalver (Pitiús) a les semifinals per 12-21 i 14-21. Piris per la seva banda, va superar també amb contundència les dues primeres rondes contra Fernando Carrillo (Almeria) i Enrique Fernández (Universidad de Valladolid). A quarts de final, va tenir un intens duel contra el seu company del CAR de Madrid i també català Àlex Alcalà (Pitiús) vencent per 17-21, 21-17 i 21-14. A semifinals, no va poder contra el 13 vegades campió d'Espanya Pablo Abian (IES La Orden) cedint 13-21 i 14-21. A la final, Abian va superar en un gran duel a Peñalver per 12-21, 21-15 i 21-18.

Podeu consultar tots els resultats de la competició aquí.