Portada > Notícies > BRONZE PER MARTA GONZÁLEZ AL CAMPIONAT D'ESPANYA SUB17

BRONZE PER MARTA GONZÁLEZ AL CAMPIONAT D'ESPANYA SUB17

01/12/2020

El passat cap de setmana es va disputar a Villanueva de la Vera al Campionat d'Espanya sub17, que va comptar amb una àmplia representació catalana i on va destacar la jugadora Marta González (Granollers) que es va fer amb la medalla de bronze al dobles femení amb la seva companya Amaia Torralba (Belmecher). Els jugadors de Granollers Oriol Altimira en Individual Masculí i Iván Valenzuela/Sergi Alcalà en dobles masculí, es van quedar a un pas de les medalles en caure a quarts de final.

Entre les participacions destacades, Marta González al Dobles Femení fent parella amb la navarra Amaia Torralba, van superar la primera ronda contra Olaya Garcia i Jana Villanueva (Oviedo) per 21-7 i 21-10 i els quarts de final contra Cristina Rivera i Vanesa Garcia (Palencia) per 16-21, 21-16 i 21-13. Ja a les semifinals van caure contra les posteriors campiones Ania Setien i Lucía Rodríguez (As Neves). Setien i Rodíguez, la setmana passada també es van proclamar campiones d'Espanya sub19.

La parella formada per Iván Valenzuela i Sergi Alcalà es va desfer a la segona ronda de Konrad Ludwic Drobnik i Simón González (Bianconero / Cura Mora) per 21-12 i 21-11. A quarts de final no van poder contra els posteriors sotscampions de la competició Natxo Cervelló i Jorge Jerez (Sait Lob/Drop Toledo) caient per 18-21 i 18-21.

Oriol Altimira, que va realitzar una sòlida competició a l'Individual Masculí, va vèncer a la segona ronda a Marc Guasch (Es Vedrà) per 21-11 i 21-6. A vuitens de final va superar al local Pablo Garcia (Cura Mora) per 21-16 i 21-12. I finalment va cedir a quarts de final contra el gallec i posterior campió, Jacobo Fernández (San Amaro) per 16-21 i 17-21.

Van participar a la competició els esportistes de Bellaterra Aina Urgell i Daniela Calvete, del CESIB La Garriga Aina Sánchez, de Viladecans Yeray Franco i Emma Benito i de Granollers Sergi Alcalà, Oriol Altimira, Jofre Comella, Marta González, Hugo Ruz i Iván Valenzuela.

Podeu consultar tots els resultats de la competició aquí