Portada > Notícies > Nerea Ivorra i Claudia Leal destaquen al Màster Absolut de Granollers

Nerea Ivorra i Claudia Leal destaquen al Màster Absolut de Granollers

26/10/2020

La jugadora del club de Beneixama Nerea Ivorra es va proclamar campiona en la categoria individual i dobles femení al costat de la seva parella Claudia Leal (Drop Valencia) que va fer el mateix en els dobles mixtos. Destacar també, la treballada victòria de Miguel Barbado (Arjonilla) en l'individual masculí i els jugadors d'Oviedo Iván Villanueva i Javier Suarez en dobles masculí. A la categoria sub-11 el principal protagonista va ser Magno Salas de Granollers qui va vèncer en l'individual a la seva parella Nil Leiva de Granollers i en els dobles sub-11 es van imposar a la parella de Granollers composta per Berta Abarca i Dídac Comas. En el quadre femení de l'individual sub-11 la vencedora va ser Núria Serra de Granollers.

El pavelló del Congost de Granollers ha estat la durant els dies 24 i 25 d'octubre, la seu d'una nova edició d'aquest Màster Absolut i sub-11 on es citaven els millors jugadors del panorama nacional. La competició es va veure afectada per les mesures restrictives de la COVID-19 que deixaven sense poder participar als jugadors procedents d'Aragó i Navarra per la impossibilitat de poder desplaçar-se a la competició.

La final de l'individual masculí va ser per un gran Miguel Barbado que va vèncer a Antonio Iglesias (Athlos) per 21-18 i 21-16. En les semifinals Miguel Barbado va haver de superar a Adrián Corrales (Caser Clear Madrid) en un partit molt igualat, en l'altre costat del quadre Antonio Iglesias superava a Arturo Nicolás Hernández (San Fernando Valencia) en dos sets. En el quadre femení Nerea Ivorra va vèncer la seva final contra Marta Calleja de Rinconada per 21-19 i 21-16, essent les terceres classificades Nerea Díaz (Donosti Shuttle) i Nelly Iriberry (Estella).

Els vencedors dels dobles masculins van ser els asturians Javier Suarez i Ivan Villanueva, que van vèncer a la parella de San Fernando, Lorenzo Adell i Diego Moreno, per 21-9 i 21-17. La final de dobles femenina va caure del costat de la parella formada per Nerea Ivorra de Beneixama i Claudia Leal de Drop Valencia que van vèncer 21-13, 19-21 i 21-15, en un partit molt disputat contra Paula López de Sierra de Madrid i Lara Lucas de Granollers. En el quadre dels dobles mixtes els vencedors van ser Jaume Perez i Clauda Leal de Drop Valencia per un resultat de 21-12 i 21-8 davant la parella José Molares d'Estrada i Elena Lorenzo de Paracuellos.