Portada > Notícies > COMUNICAT FECAB · CIRCUIT CATALÀ

COMUNICAT FECAB · CIRCUIT CATALÀ

15/05/2020

La Junta Directiva de la Federació Catalana de Bàdminton (FECAB) ha acordat la cancel·lació de les proves restants del Circuit Català de la present temporada 2019-2020.

Aquestes proves han estat cancel·lades amb consens amb els clubs organitzadors:

-15ª Prova Circuit Català de Torelló (30 de maig)

-16ª Prova Circuit Català del Vendrell - TTR s11, s15, s17 i s19 (6 de juny)

-17ª Prova Circuit Català de Platja d’Aro - TTR Abs., s11, s13, s15, s17 i s19 (20 i 21 de juny)

 

En vista de la situació actual, creiem que serà difícil que els clubs puguin accedir a les seves instal·lacions per entrenar en un curt termini i això implicaria un risc alt de lesions esportives a la disputa de les competicions, així mateix es preveu difícil el desplaçament d’esportistes entre províncies i garantir les normes sanitàries necessàries a les competicions.

Totes aquestes mesures s’han pres seguint les instruccions i recomanacions de Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física (SGEAF) de la Generalitat de Catalunya i amb l’objectiu de prevaldre la salut i el benestar de tots els federats i federades del bàdminton català.

Arxius adjunts