Portada > Notícies > COMUNICAT FECAB · CAMPUS ESTIU

COMUNICAT FECAB · CAMPUS ESTIU

15/05/2020

La Junta Directiva de la Federació Catalana de Bàdminton (FECAB) ha acordat la cancel·lació del Campus d’Estiu 2020 que estava programat del 5 al 11 de juliol.

La situació actual és força complicada, tant a nivell social com a nivell sanitari i creiem que serà difícil complir amb tots els requeriments necessaris per garantir una activitat amb els estàndards de qualitat que volem oferir.

És difícil prendre aquestes decisions amb activitats tan importants pel nostre calendari com el Campus d’Estiu, que portava 15 edicions celebrant-se ininterrompudament, però totes aquestes mesures es prenen amb l’objectiu de prevaldre la salut i el benestar de tots els federats i federades del bàdminton català.

Arxius adjunts