Portada > Notícies > Les federacions esportives fan una campanya per impulsar l'esport català

Les federacions esportives fan una campanya per impulsar l'esport català

30/04/2020

Les federacions esportives catalanes han fet pública avui una campanya amb l’objectiu de difondre els valors de l’esport català i fan una crida a practicar esport. Sota el lema “Estem preparats, federa’t”, les entitats esportives sense ànim de lucre posen de relleu la necessitat de recuperar l’activitat esportiva i física a tot Catalunya en un espot positiu i optimista ple d’imatges amb diferents pràctiques.

“Conscients del efectes negatius que l’aturada de l’activitat ha provocat al sector, i que alguns del danys seran irreparables, les federacions fan una crida a la població a fer esport”, assegura Gerard Esteva, president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya“Estem compromesos amb un esport per a tothom. Recomanem a qualsevol ciutadà federar-se i practicar esport de forma segura des d’un club federat”, ha afegit.

Desconfinament
El Govern de l’estat espanyol ha anunciat un desconfinament en quatre fases que començaran el dilluns 4 de maig i en què l’esport anirà veient una progressiva recuperació d’espais sense retorn previst a la normalitat d’abans de l’inici de la pandèmia. Pendents encara de les mesures concretes que permetin l’esport federat i no federat a reprendre els entrenaments, les federacions esportives es conjuren perquè aquest pla de desconfinament sigui segur i efectiu i mostren el seu compromís social amb la pràctica de l’esport com a vehicle de cohesió i benestar per a tothom.

En aquest enllaç es pot veure el vídeo de la campanya.

Arxius adjunts