Portada > Notícies > Domini danès en les finals del Barcelona Spain Masters 2020

Domini danès en les finals del Barcelona Spain Masters 2020

24/02/2020

La tercera edició del Barcelona Spain Masters ha conclòs amb les finals celebrades durant el dia d'avui en el CEM Olímpics Vall d’Hebron, que ha aconseguit ple de públic amb totes les localitats existents. Durant les finals, i com era d'esperar davant una cita d'aquest nivell, s'han viscut moments de màxima tensió juntament amb la demostració del millor bàdminton dels jugadors.

La local Carolina Marín [1] no va poder aquesta vegada obtenir el títol a casa. Marín va caure derrotada en una trobada molt intensa davant la jugadora tailandesa Pornpawee Chochuwong, que va necessitar d'un tercer set per a aconseguir la victòria davant una Marín que no es donava per vençuda. Després de sentenciar el primer set amb un marcador folgat (21-11), l'espanyola cedia el segon i tercer set davant la jugadora asiàtica (21-16 i 21-18). En tot moment, el públic va voler acompanyar a la local amb vítores i ànims.

Viktor Axelsen [1] revalida el títol en individual masculí. El danès es va proclamar, una vegada més, campió del Barcelona Spain Masters. Axelsen, el màxim favorit de la competició, es va imposar al jugador tailandès Kunlavut Vitidsarn en dos sets: 21-16 i 21-13. Així doncs, Axelsen ha demostrat ser, una vegada més, un dels millors jugadors del món.

En la modalitat de dobles femení, el duo Greysia Polii - Apriyani Rahayu [1] (Indonèsia) es feien amb l'or després de vèncer en el que va ser el partit més llarg de la jornada (més d'una hora i mitja de durada) a les germanes búlgares Gabriela Stoeva - Stefani Stoeva [3]: 18-21, 22-20 i 21-17.

Els danesos Kim Astrup - Anders Skaarup Rasmussen [4] completen la seva brillant actuació en el torneig amb l'or en el dobles masculí. La parella danesa va protagonitzar una remuntada en el marcador i va aconseguir tancar en dos sets la seva victòria davant els caps de sèrie de la competició, el duo de la Xina Taipei Lee Yang - Wang Chi-*Lin [1]: 21-17 i 21-19.

Finalment, en dobles mixtos, els coreans Kim Sa Rang - Kim Ha Na es proclamaven campions d'aquesta edició després de vèncer en tres sets als joves francesos Thom Gicquel – Delphine Delrue [6] en una ajustada trobada: 15-21, 21-11 i 21-10.

El Barcelona Spain Masters 2020 s'ha pogut seguir des d'Espanya a través de les retransmissions en directe de Esport3 (TV3), Teledeporte i LaLigaSport TV. El seguiment de resultats de tots els partits s'ha pogut realitzar a través de Badminton World Federation.

 

 Més info:

ÀLBUM FOTOS – Dia 6 - Finals

VÍDEO - Post-partit Carolina Marín