Portada > Notícies > El Barcelona Spain Masters 2020 ja coneix als seus finalistes

El Barcelona Spain Masters 2020 ja coneix als seus finalistes

22/02/2020

La tercera edició del Barcelona Spain Masters ja té els seus finalistes. Durant la jornada d'avui, s'han viscut partits de màxima tensió en el CEM Olímpics Vall d’Hebron protagonitzats pel més alt nivell de jugadors. L'espectacle estava assegurat des de primera hora del matí en la jornada de semifinals que ha comptat amb la presència d'un públic lliurat.

La local Carolina Marín [1] es planta en la final del Barcelona Spain Masters 2020 després de batre a la tailandesa Supanida Katethong (Tailàndia) per un doble 21-16. L'última vegada que Marín es va enfrontar a Katethong va ser al Vietnam Open en el qual va ser el seu retorn a l'alta competició després de la seva lesió de genoll (en aquesta ocasió, la victòria va caure del costat de la jugadora tailandesa). Amb tot el suport dels seus fans en la graderia, Marín era la primera finalista en la modalitat d'individual femení. El seu rival en la final serà Pornpawee Chochuwong [6] (Tailàndia) que vencia al seu compatriota Busanan Ongbamrungphan [3] a tres sets: 14-21, 21-15 i 21-12. A la finalització del partit, Carolina Marín animava a "tots els seus fans a venir al torneig i acompanyar-la en la final".

En el quadre d'individual masculí, Viktor Axelsen [1] (Dinamarca) tancava la seva trobada en dos sets davant el jugador malaisi Liew Daren. Axelsen es batrà en la final amb el tailandès Kunlavut Vitidsarn, que obtenia la seva victòria després de vèncer a l'indi Ajay Jayaram. Totes dues trobades d'individual masculí s'han tancat en dos sets.

En dobles femení, les germanes búlgares Gabriela Stoeva - Stefani Stoeva [3] necessitaven d'un tercer set per a sentenciar la trobada davant les tailandeses i número 2 de la competició Jongkolphan Kititharakul - Rawinda Prajongjai [2]: 21-14, 16-21 i 21-9. D'altra banda, i també en una trobada a tres sets, les màximes favorites Greysia Polii - Apriyani Rahayu [1] (Indonèsia) vencien a les anglesos Chloe Birch - Lauren Smith [6]: 20-22, 21-16 i 21-10.

En la modalitat de dobles masculí s'han classificat per a la final els danesos Kim Astrup - Anders Skaarup Rasmussen [4]. El duo danès ha vençut a una de les parelles favorites de la competició, Aaron Chia - Soh Wooi Yik [2] (Malàisia) per dos sets a zero: 21-16 i 24-22 amb un final trepidant. Per l'altre costat del quadre principal, duel de compatriotes de la Xina Taipei que es resolia amb la victòria de Lee Yang - Wang Chi-*Lin [1], vigents campions, davant Dl. Ching Yao - Yang Po Han [7] en dos sets.

Finalment, en dobles mixtos, els joves francesos Thom Gicquel - Delphine Delrue [6] s'han imposat a Yang Po-*Hsuan - Hu Ling Fang (la Xina Taipei). Gicquel – Delrue s'enfrontessin en la final a Kim Sa Rang - Kim Ha Na (Corea) que en el dia d'avui han sumat victòria davant els danesos Mathias Bay-*Smidt - Rikke Søby en una ajustada trobada: 14-21, 21-11 i 21-15.

Les finals del Barcelona Spain Masters se celebressin el diumenge 23 a partir de les 10.00h. L'ordre de partits serà: dobles mixtos, dobles femení, individual femení, dobles masculí i individual masculí. Es farà la cerimònia de lliurament de premis després de cada final.

Es preveu una elevada afluència de públic per a les fases finals de la competició. Així mateix, es podrà seguir l'esdeveniment des d'Espanya a través de les retransmissions en directe de les retransmissions en directe de Esport3 (TV3), Teledeporte i LaLigaSports TV. El seguiment de resultats de tots els partits es pot realitzar a través de Badminton World Federation.

 

L'atmosfera del Barcelona Spain Masters: el Village

Durant el cap de setmana, coincidint amb les semifinals i finals del Barcelona Spain Masters, s'ha instal·lat el Village del Campionat en l'exterior del CEM Olímpics Vall d’Hebron.


Es preveu que més de 1500 persones s'acostin a aquesta zona, destinada a promocionar el bàdminton a través de diferents espais i activitats. Orientat a tots els públics, petits i grans podran gaudir de l'ambient d'aquesta competició de nivell mundial.

Per primera vegada a Espanya, els afeccionats i jugadors de bàdminton han pogut gaudir del Air Shuttle; el volant que permet jugar a aquesta disciplina esportiva a l'aire lliure i que permetrà l'expansió del nostre esport a cualquien entorn.

Els patrocinadors que fan possible aquest espai són MGS Segurs, Toyota España, i Estrella Damm, amb la col·laboració de la Federació Espanyola de Bàdminton i la Federació Catalana de Bàdminton.

 

 Més info:

ÀLBUM FOTOS – Dia 5 - Semifinals

ÀLBUM FOTOS – Village Barcelona Spain Masters 

VÍDEO – Victor, proveïdor del Barcelona Spain Masters

VÍDEO - Post-partit Carolina Marín